UUTINEN | SB-PRO

08.10.2017

8.10.2017 LoSB- SB-Pro 1-2

D-tyttöjen ensimmäinen sarjakierros käynnistyi Kauniaisten Palloiluhallissa. Vastustajaksi saapui LoSB Lohjalta. Ottelu lähti vauhdikkaasti käyntiin ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. Ennen erän puoliväliä Pron peli vähän väsähti, mutta vastustaja ei päässyt tekemään tuolloinkaan maalia. Erän loppupuolella Pro pääsi peliin mukaan, muttei saanut myöskään maalia aikaiseksi. Ensimmäinen erä päättyi lukemin 0-0.

Toisen erän alkuun Pro pääsi laukomaan kohti vastustajan maalia, mutta vastustaja torjui tämän niukasti. LoSB sai niin ikään vaarallisia tilanteita aikaiseksi Pron maalilla. Peli kulki kentällä puolelta toiselle tasaväkisesti. Toinenkin erä päättyi lukemin 0-0.

Pro tuli hanakasti kolmanteen erään ja pääsi tekemään pienellä onnen kantamoisella ottelun avausmaalin ajassa 36.28. LoSB oli tuskin toipunut edellisestä tilanteesta, kun Pro laukoi jo 0-2 maalin ajassa 36.54. Pron maalivahti torjui vastustajan vetoja ja Pro kolisteli LoSB:n maalin tolppia. Kun peliaikaa oli jäljellä enää neljä sekuntia Lohja teki ottelun ensimmäisen maalinsa ja kavensi tilanteeksi ja samalla pelin loppulukemiksi 1-2.