UUTINEN | SB-PRO

05.10.2017

SB-Pro Liiganaiset – SB Heinola C-01 pojat (SM) Otteluraportti

 

4.10 SB-Pro – SB Heinola 11-3 (6-2, 2-0, 3-1)

SB-Pro tehot: Melina Rissanen 2+3, Karoliina Kujala 2+0, Jenni Torkki 2+0, Juulianna Sotala 2+0, Denisa Ratajova 0+2, Mirja Hietamäki 2+0, Ina Leminen 1+0, Marianne Pohjonen 0+2, Laura Hietamäki 0+1, Heini Haapalahti 0+1, Jannika Kiiski 0+1, Heidi Lirkki 0+1

LIIGANAISET JÄLLEEN VAHVA OTTELUN ALUSSA  JA POJAT TOTTUIVAT PELIN EDETESSÄ TEMPOON

Maaniittussa nähtiin vauhdikas kahden SM-sarjajoukkueen kohtaaminen. Pojat ovat silminnähden vikkeliä, taitavia käsistään ja kovia laukomaan, mutta niin ovat meidän Liiganaisetkin. Itse pelissä naiset osoittivat olevansa vielä tällä hetkellä taitavampia, ovelampia, nopeampia, ”pirullisia”, taktisesti valmiimpia, parempia laukomaan ja tilannekovuudeltaan myös edellä.

Kuva Salibandyliiga: Melina Rissanen SB-Pro, tehot 3+2

LIIGANAISILLA ERITTÄIN TASOKAS JA LAAJA RINKI  

SB-Pron edellisen liigapelin kokoonpanosta oli poissa kaksi sentteriä ja yksi laituri, siitä huolimatta liikkeelle oli 17 kenttäpelaajan tasokas ryhmä. Kaikki kentät pystyivät myös tekemään useamman maalin. Maalipaikkoja Pro kykeni tuottamaan monella eri tavalla, nopeilla sekä hitailla hyökkäyksillä, karvaamalla korkealta ja keskikenttää tukkimalla, kaukolaukauksilla ja aivan maalin edestä.

Kuva Salibandyliiga: Tiltu ”Tirehtööri” Siltanen, hän johtaa Pron puolustuspeliä.

PRO PYSTYI JÄLLEEN MÄÄRITTELEMÄÄN PELIIN HALUAMANSA TEMMON

Suurin huomio kiinnittyi kuitenkin jälleen ottelun kovaan vauhtiin ja SB-Pro on kehittynyt taitavaksi luomaan otteluun tempoa. Varsinkin pallollisen pelin tempo nousee ajoittaen niin kovaksi, että tottumattoman vastustajan on vaikea pysyä mukana. Vauhtia pelissä Pro pitää yllä nimenomaan kolmen vahvan viisikon voimin. Pron palloton peli koko kentällä on toimiessaan sekoitus ihailtavaa pelikuria ja luovuutta, missä ei vastustajalle anneta yhtään ylimääräistä aikaa rakentaa omia kuvioitaan. Vahvasta maalivahtipelistä vastasivat Tiltu Siltanen ja Jannika Kiiski.

”Naiset liikuttivat palloa todella nopeasti ja hyökkäysten päätteeksi hallitsivat meidän maalin edustaa. Tilannekovuudessa olimme myös jäljessä, me ei vaan kyetty vastaamaan tempoon, vaikka pientä tottumista pelin edetessä oli havaittavissa.”      -Juho Sillantaus, SB Heinola C-01 Päävalmentaja-

LIIGA NAISILLA ON MENEILLÄÄN VALMISTAUTUMINEN SUOMEN CUP-OTTELUUN TURUN PALLOSEURAA VASTAAN. TOIMITUS JA PRON TAUSTARYHMÄ VALMISTAUTUU TEPSIN KOHTAAMISEEN SEURAAMALLA VIIKONLOPPUNA TEPSIN PELEJÄ CHAMPIONS CUPISSA. 

6.10 SEINÄJOKI, IFF YOUTUBE CHANELL KLO: 12.30 FK TIGERS JIZINI MESTO (TZE)-TPS.

15.10 SUNNUNTAINA, 17:00 TPS – SB-PRO

15.10 SUNNUNTAINA, MAANIITTU, KLO 18:0O SB-PRO N2 – SSRA

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa