UUTINEN | SB-PRO

03.10.2017

Otteluennakko SB-Pro (Liiga) – SB Heinola C-01 pojat (SM)

4.10 keskiviikkona Nurmijärvellä Maaniittussa Klo: 18.05 4x20min

LIIGANAISET PELAA HARJOITUSOTTELUN SB HEINOLAN C-POIKIEN SM-SARJAJOUKKUETTA VASTAAN

Naisten Liigassa on tällä kaudella normaalia pientä ottelumäärää vieläkin pienempi määrä otteluita. Pron Liiganaiset ovat pelanneet ja tulee liigapelien puutteesta johtuen pelaamaan säännöllisesti treenipelejä läpi kauden.

Kuva Jarmo Koskela: SB-Pro Liiganaiset

Maaniittu toimii olosuhteidensa puolesta treenipelien hallina täydellisesti. Aavistuksen pienempi kenttä valmistaa nopeampaan reagointipeliin, josta siirtyminen isommalle kentälle on helpompaa.

SB Heinola C-02 pojat pelaavat valtakunnallista SM-sarjaa ja ovat aloittaneet kauden huomattavasti sarjaennakoiden lupauksia vahvemmin, he ovat nyt kahdella voitolla sarjakärjessä.

SB Heinola logo

www.sbheinola.fi/joukkue5040

HAASTATTELUSSA SB HEINOLAN PÄÄVALMENTAJA JUHO SILLANTAUS

Odotukset keskiviikon otteluun?

”Mielenkiinnolla odotamme tätä ottelua, meillä ei oikein kenelläkään tietoa siitä mikä meitä odottaa tai mitä vaaditaan pelissä Naisten Liigajoukkuetta vastaan. Naiset varmaankin opettavat meille tilannekovuutta ja jonkinlaista pelikuria taktiikan suhteen. Treenipeli antaa aina mahdollisuuden hioa ketjujen osaamista ja antaa uusia mahdollisuuksia pelaajille tulla esille, sekä uudet ideat koeajetaan sisälle treenipeleissä.”

Minkälaisella taktiikalla lähdette pelaamaan?

 ”Meidän peruspelitapa on karvauksessa 2-2-1, korkeus 60%. Puolustuspää pelataan 2-1-2 alueena.” 

PITKÄ PELIAIKA 4X20 MINUUTTIA

Ottelussa pelataan Pron kesän treenipelien tapaan neljä erää, lyhyillä 2min erätauolla. Neljä erää mahdollistaa kaikille pelaajille täyden kolmen erän peliajan.

”Meillä on noin 20 kenttäpelaajaa, tarkoittaa sitä, että meillä on koko ajan kolme ketjua pelaamassa ja aina yksi viisikko on sivussa. Tällä kertaa meillä huilaava viisikko tekee hyppytestejä, pomppumatolla. Staattinen ja kevennyshyppy ovat meidän testiohjelmassa.”   –Juho Porola, SB-Pro Liiganaisten voimavalmentaja

OTTELU PELATAAN KESKIVIIKKONA MAANIITUSSA JA SINNE ON VAPAA SISÄÄNPÄÄSY, TERVETULOA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa