UUTINEN | SB-PRO

01.10.2017

SB-Pro – ÅIF Otteluraportti

30.9 SB-Pro – ÅIF 16-2 (8-0, 2-2, 6-0)

JÄÄTELÖTEHTAAN NAISET SULIVAT VÄLITTÖMÄSTI PRON KUUMASSA PRÄSSISSÄ

SB-Pro tehot: Denisa Ratajova 3+2, Karoliina Kujala 2+3, Elina Kujala 4+0, Heidi Lirkki 2+2, Jaana Lirkki 1+1, Juulianna Sotala 0+2, Mirja Hietamäki 2+0, Laura Hietamäki 1+1, Heini Haapalahti 1+0, Hanna-Mari Uimonen 0+1, Terhi Talvitie 0+1 ja Melina Rissanen 0+1

Foto Salibandyliiga: Heidi Lirkki SB-Pro, Veikkauksen kultainen pelaaja

Maalivahtien torjunnat: Tiltu Siltanen SB-Pro 14 ja Laura Karppinen ÅIF 23, Teea Lehikoinen ÅIF 3
Parhaina pelaajina palkittiin: Denisa ”Doli” Ratajova SB-Pro ja Emma Hartwall ÅIF

Veikkauksen mitalit:
Kulta Heidi Lirkki SB-Pro, Hopea Denisa Ratajova SB-Pro, Pronssi Juulianna Sotala SB-Pro

SB-PRO RATKAISI OTTELUN ENSIMMÄISESSÄ ERÄSSÄ
SB-Pro sai luotua otteluun haluamansa kovan temmon ja tämä tehtiin omalla kokonaisvaltaisella aktiivisella otteella, niin karvaamalla, kuin myös palloa liikuttamalla. Voitto ratkesi Prolle vahvan ensimmäisen erän ansiosta. ÅIF teki parhaansa ja yritti vielä ajassa 7:22, tilanteessa 4-0 aikalisällä ja maalivahdin vaihdolla päästä mukaan otteluun, mutta ei auttanut, hyvin latautunut Pro jyräsi pelin loppuun asti.

Foto Salibandyliiga, Denisa ”Doli” Ratajova, SB-Pro #24, hän oli illan tehokkain pelaaja 3+2
”Byla dobrá hra. Díky řetězci přátel.“
-Doli-

ÅIF TULI PIRTEÄSTI TOISEEN ERÄÄN – PELASI HYVIN UHRAUTUVAA ALIVOIMAPELIÄ
Ådalens Idrottsförening osoitti vahvaa selkärankaa ja nollasi erätauolla ensimmäisen erän tapahtumat sekä kasasi rivinsä toiseen erään. He onnistuivatkin pelaamaan yhden hyvän ehjän erän. Erityisesti alivoimapelissä ÅIF onnistui hienosti vahvaa ylivoimapeliä esittänyttä SB-Prota vastaan. Takaisin maaliin palanneelle Laura Karppiselle kertyi toisessa erässä kymmenen torjuntaa ja hallitusti torjuttu rankkari.

KETTSUPPIPULLO TAAS AUKI – TOMAATIT TARKASTI MAALIRAUTOJEN SISÄLLE
Kolmas erä oli jälleen SB-Pron ilotulitusta. Pro laukoi maalia kohti läpi ottelun kiitettävästi, yhteensä 42 kertaa.

”Keskityttiin valmistautumisessa erityisesti viimeistelyyn ja onnistumisia ei tällä kertaa tarvinnut pitkään odotella, flow-tilaan päästiin nopeasti. Maalit eivät tulleet tänäänkään ilmaiseksi, vaan teimme töitä kovalla tasolla ja ansaittiin jokainen maali. Maalien taustalla oli usein nopeatempoinen syöttöketju ja suunnanmuutos, usein myös hyökkäysalueen pallonriisto. Olimme myös riittävän suoraviivaisia ja otimme kiitettävästi vastuuta viimeistelystä.” –Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaisten päävalmentaja

KIITOS NAISILLE UPEASTA PELIESITYKSESTÄ, TÄLLÄISTA ILOTULITUSTA MAALIEN MUODOSSA HALUAMME NÄHDÄ LIIGAPROLTA AINA!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa