UUTINEN | SB-PRO

29.09.2017

SB-Pro – ÅIF toinen otteluennakko

30.9 KLO: 18.00 CAMPO SPORT ARENALLA

Lauantaina Vantaan Latukujalla pelataan Naisten Liigan kolmatta kierrosta. SB-Pro jahtaa vielä kauden avaus pisteitä ja vastaan tulee hyvän syysvireen löytänyt paikallisvastustaja ÅIF Sipoosta.

Kuvassa SB-Pro Liiganaiset: Kiitos Unihocille uusista peliasuista, ne ovat keränneet runsaasti myönteistä palautetta  sekä yleisöltä että pelaajilta.

ENSIMMÄISEN VUODEN LIIGAJOUKKUE ÅIF PELAA LIIGATASON SALIBANDYÄ

ÅIF on perustanut pelinsä tiukkaan kurinalaiseen karvaukseen noin 60-65% korkeudessa ja 2-1-2 aluepuolustuspeliin, viimeisenä lukkona Teea Lehikoinen on pelannut maalissa hyvin. Tämän lisäksi ÅIF:n tavaramerkiksi ovat tulleet turvalliset ja varmat pallolliset lähdöt omalta alueelta. Nämä edellä mainitut asiat tekevät sipoolaisista hankalan vastustajan ihan jokaiselle, koska he osaavat minimoida riskit.

”Tötterö Areenalla ollaan tehty oikeita asioita, pojat Jugi (ÅIF Päävalmentaja) ja Viki (ÅIF Lajivalmentaja) ovat kyllä hoitaneet homman hyvin, meille oikea peli-identiteetti on löydetty ja joukkueesta otetaan paras mahdollinen irti.”    -Jamo Martemaa, ÅIF kuvaaja ja bussikuski

SB-PRO HALLITSI EDELLISEN PELIN KENTTÄTAPAHTUMIA RANKKOJA ANKKOJA VASTAAN, MUTTA EI OSANNUT HYÖDYNTÄÄ MAALIPAIKKOJAAN, MIKSI?

Foto Esa Takalo, SB-Pron pelaajat Heidi Lirkki #15 vasemmalla ja oikealla Mirja Hietamäki #33, onnistumisia maalinteossa kaivataan Pron peliin.

Aina näihin asioihin on olemassa useampi syy, mutta nyt minä olen varmasti suurin yksittäinen syyllinen meidän tehottomuuteen, koska olemme harjoitelleet liian kovaa, siitä johtuen olemme jumissa ja herkkyys kateissa, tästä kärsii aina eniten tunnollisimmat harjoittelijat ja tällaisia hyvin tunnollisia kovia urheilijoita meillä on joukkueellinen. Nyt olemme olleet tämän viikon mahdollisimman kaukana päävalmentajan mukavuusalueelta ja kevennetty fyysistä oheisharjoittelua, sekä lisätty huoltavan harjoittelun määrää, näin olemme hakeneet herkkyyttä viikonlopun peliä varten. Luvassa on myös muutoksia ketjuihin ja suoraviivaisempaa peliä.”    -Matti Kaipio, SB-Pro Päävalmentaja

PELIN ODOTUSTUNNELMIA VIDEO HAASTATTELUJEN MUODOSSA A´LA LIRK`S.

 

TOIMITUKSESSA VEIKKAAMME, ETTÄ LIIGANAISEMME PÄÄSTÄVÄT PIRUN IRTI JA VOITOSTA TULLAAN NÄKEMÄÄN ENNEN NÄKEMÄTTÖMÄN KOVA KAMPPAILU. TERVETULOA LAUANTAINA CAMPOON!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA