UUTINEN | SB-PRO

26.09.2017

Otteluennakko SB-Pro – ÅIF

30.9 KLO: 18.00 CAMPO SPORT CENTER

Naisten Liigassa kolmannella kierroksella SB-Pron vieraaksi saapuu Sipoolainen Salibandyn suurseura Ådalens Idrottsförening. Pirteästi ensimmäisen liigakautensa aloittanut ÅIF on täynnä SB-Prolle tuttuja pelaajia.

SB-PRO ON ALOITTANUT KAHDELLA TAPIOLLA – ÅIF OTTI ENSIMMÄISET PISTEENSÄ

ÅIF otti kotonaan edellisessä pelissä historialliset ensimmäiset pisteet liigassa voittamalla O2-Jyväskylän 4-2 ja SB-Pro hävisi kotonaan Rankoille Ankoille maalein 5-3. Alkukauden tehokkaimpina pelaajina ovat olleet SB-Prosta Ina Leminen kolmella maalilla ja ÅIF:n Emma Hartwall tehoilla 2+2.

KAUDELLA 2014-2015 ÅIF JA PRO TEKIVÄT FARMIYHTEISTYÖTÄ  

Foto Juhani Järvenpää: SB-Pron Karoliina Kujala #19 ja Emma Itänen #77. Veera Simola #43 on yksi kahdeksasta ÅIF:n pelaajasta jolta löytyy SB-Pro taustaa.

SB-Pron pelaajista Emmi Lindh, Laura Hietamäki ja Mirja Hietamäki ovat edustaneet farmisopimuskaudella sipoolaisia 1.divisioonassa muutaman pelin verran. ÅIF:n tämän kauden nimekkäimmät vahvistukset tulevat myös SB-Prosta, Kiia Lehmusvuori ja Taru Martikainen olivat vielä keväällä SB-Pron kanssa voittamassa hopeisia mitaleja.

Juhani Järvenpään ottamat kuvat ovat syksyn treenipelistä Ingman Areenalta, SB-Pron Anu Raatevaara #20 ja Elina Kujala #18, sekä ÅIF:n Satu Aura #52, jolla myös on taustaa Pron juniori- ajoilta.

JOUKKUEET KOHTAAVAT NYT ENSIMMÄISTÄ KERTAA LIIGAKENTILLÄ, MUTTA PELAAJAT TUNTEVAT TOISTENSA OSAAMISEN NIIN HYVIN, ETTEI VANHOILLA TEMPUILLA ENÄÄ KUMPIKAAN PYSTY TOISTA YLLÄTTÄMÄÄN. ODOTETTAVISSA ONKIN PAIKALLISPELIN HENKEEN KUULUVIA SUURIA TUNTEITA JA TIUKKAA VÄÄNTÖÄ. VIELÄ LOPPUVIIKOSTA LUVASSA PELIN ODOTUSTUNNELMIA VIDEO HAASTATTELUJEN MUODOSSA ”A´LA LIRK`S”.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa