UUTINEN | SB-PRO

25.09.2017

NAISET 2 ENNAKKO

Naisten 2.divari starttaa 1.10

SB-PRO NAISET 2, ETELÄ-SUOMEN ALUEELLINEN LOHKO 1. – VAIN LOHKON VOITTAJA JATKOON

Etelä-Suomessa naisten kakkosdivaria pelataan kahdessa lohkossa, runkosarjassa pelataan kaksinkertainen sarja ja vain lohkojen voittajat menevät jatkokarsintaan pääsystä 1.divisioonaan. Lohkojen 8-9 karsintasarjaan ja viimeiset suoraan kolmoseen.

N2D-01 ES: SB-Pro II, Ä-Lasti, Rangers, HaHy, VK-95, Northern Stars, Ylhäs, Tiikerit, HaKi, SB Vantaa II

Viime kauden tulosten perusteella tämän lohkon ennakkoon kovimmat joukkueet ovat (viime kauden sijoitus) SB-Pron (1.) lisäksi on Ä-Lasti (1.) SB Vantaa II (5.) AC Haki (4.). Lisäksi Northern Stars on mielenkiintoinen sarjanousija, joka ei ole hävinnyt sarjapelejä pitkään aikaan. Heidän runkopelaajista useimmat olivat voittamassa A-tyttöjen SM-pronssia viime kauden päätteeksi.

Melina Rissanen

Foto Salibandyliiga, Kuvassa Melina Rissanen #66 SB-Pron Liiganaisista,  hän on yksi Liigapelaajista, jolla on mahdollisuus hyödyntää farmisopimusta.

LIIGAN JA KAKKOS NAISTEN VÄLILLÄ FARMISOPIMUS

SB-Pron Liiganaisten ja Naisten kakkosjoukkueen välillä on farmisopimus, joka mahdollistaa siirtymisen näiden kahden joukkueen välillä aina 2.helmikuun asti. Tätä mahdollisuutta Pro tulleekin todennäköisesti hyödyntämään paljon, koska Naisten Liigassa pelataan tänä vuonna normaalia vähemmän otteluita, näin ollen farmipelit voivat tulla monelle Liigapelaajalle tarpeeseen.

Ina Leminen

Foto Salibandyliiga, Ina ”lämäri” Leminen #69, tuleeko hän mahdollisesti hyödyntämään farmimahdollisuutta?

 

NAISTEN KAKKOSJOUKKUEELLA KASVATTAVA JA VALMISTAVA ROOLI

”Naisten kakkosessa on todella upeita ja kokeneita pelaajia, he yhdessä A-nuorten kanssa mahdollistavat tämän sarjan läpi viemisen. Kakkosdivari on hyvä paikka kasvattaa nuoria ja kokeneemmille Liigapelaajille oiva paikka hakea lisää pelituntumaa.”  

-Matti Kaipio, SB-Pro Liiganaisten Päävalmentaja-

TOIMITUS TOIVOTTAA NAISILLE KOVASTI TSEMPPIÄ KAUTEEN JA ASETAMME SAMALLA UUDEN TAVOITTEEN, MEILLÄHÄN ON PUOLUSTETTAVANA VIIME KAUDEN RUNKOSARJAN VOITTO!

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa