UUTINEN | SB-PRO

22.09.2017

Toinen otteluennakko SB-Pro – SSRA

LAUANTAINA 23.9 KLO 18.00 CAMPO SPORTCENTER VANTAA

Photos Esa Takalo, Karoliina Kujala SB-Pro #19, nyt ei valitettavasti ole TV:n kameroita paikalla, joten kannattaa saapua hallille ja tulla myös ajoissa, sillä kaikki yli 60 000 edellisen TV pelin seuraajaa eivät tule mahtumaan Campossa hyville paikoille.

Sarja-avauksessa molemmat joukkueet olivat esittäneet hyvää peliä, mutta ilman pisteitä, jolloin lauantaina on vastakkain kaksi todella nälkäistä joukkuetta taistelemassa avauspisteistä.

SSRA oli tappiosta huolimatta hallinnut lauantain pelissä kenttätapahtumia EräViikinkejä vastaan, maalivahtien torjunnat tuossa ottelussa olivat ErVin Laura Loisa 22 ja SSRA Krista Määttä 12, sekä 1. sektorin laukaukset 16-26 SSRA:n eduksi, jotka kertovat ottelun hallinnasta oululaisille. SSRA oli myös pallossa kiinni selvästi vastustajaa enemmän.

Photos Esa Takalo, Kuvassa vasemmalta oikealle Pron punaiset: Jenni Torkki, Marianne Pohjonen ja Hanna-Mari Uimonen, he pelasivat kentällisenä Classikkia vastaan vahvan avausottelun.

ANKKOJEN PELI ON ANALYSOITU

”Ankkojen pallohallinta perustuu paljolti takakolmiossa annettuihin helppoihin syöttöihin, ei niinkään peliä edistäviin syöttöihin, ErVi oli johtoasemassa läpi ottelun ja antoi mielellään Ankoille mahdollisuuden pelata hidasta peliään pallollisena. Ankkojen vaarallisin osa-alue on laukaisuvoima, ampuvat takakolmiosta mielellään paljon, maalin edessä on usein kaksi pelaajaa odottamassa ja tekemässä häirintää. Me tulemme keskittymään omaan pelitapaan, johon kuuluu myös se, ettei vastustajalle anneta aikaa hitaaseen pelin rakenteluun ja puolustuspäässä maalin edessä tulemme pelaamaan kovaa.”  

-Matti Kaipio, SB-Pro Päävalmentaja

HAASTATTELUSSA EX-ANKAT JA NYKYISET PROT HANNA-MARI UIMONEN JA MARIANNE POHJONEN

TOIMITUKSEMME USKOO VAHVASTI, ETTÄ PRO OTTAA AVAUSPISTEET TÄSTÄ OTTELUSTA, HYVIN TIUKAN JA TASAISEN VÄÄNNÖN PÄÄTTEEKSI. VARAUDUTAAN SIIHEN, ETTÄ NYT PELATAAN JOPA SE 65 MINUUTTIA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA