UUTINEN | SB-PRO

20.09.2017

Suomen Cupin 3. kierros on arvottu

SB-PRO II (2.DIV) – SSRA (LIIGA) / TPS (LIIGA) – SB-PRO (LIIGA)

Naisten Suomen Cupin kolmannella kierroksella on enää jäljellä kuusitoista parasta joukkuetta. Kymmenen Liigajoukkuetta, viisi 1.divisioonan joukkuetta ja SB-Pro II 2.divisioonasta.

OTTELUPARIT ARVOTTIIN 19.9 – PELATAAN KERRASTA POIKKI SYSTEEMILLÄ

O2-Jyväskylä (liiga) – NST (liiga)

Santas United (1.div) – PSS (liiga)

EräViikingit (liiga) – Koovee (liiga)

TPS (liiga) – SB-Pro (liiga)

SB Vantaa (1.div) – KaPa-65 (1.div)

SB-Pro II (2.div) – SSRA (liiga)

FBC Loisto (1.div) – Classic (liiga)

Steelers (1.div) – ÅIF (liiga)

Otteluiden runkopelipäivä 15.10

VARMUUDELLA KAKSI ENNAKKOSUOSIKKIA PUTOAA POIS – PORVOOLLE LAPIN REISSU

Kaikki joukkueet jännittivät arvonnassa ja ehkä eniten sitä kenelle tulee Oulun tai Rovaniemen reissu ja Porvoolle se napsahti, heidän onneksi Porvoolla on runkopäivää edeltävänä päivänä Liigapeli Oulussa, joten pohjoisen reissusta tuli nyt myös Lapin matkailua. Kierroksen mielenkiintoisimmat ottelut ovat TPS-SB-Pro ja EräViikingit-Koovee, näin ollen vähintään kaksi ennakkosuosikkia putoaa pois.

Tiia Ijäs

Foto Salibandyliiga, Tiia Ijäs SB-Pro N2 #17, on palaamassa ”mammalomalta”, hän jahtaa kolmatta henkilökohtaista Suomen Cupin voittoa.

SB-PRO II (2.DIV) SAA VASTAANSA LIIGAJOUKKUEEN RANKAT ANKAT OULUSTA

Toivotaan, että Arkadian halli saadaan valmiiksi sopivasti tätä ottelua varten. SB-Pron naisten kakkosjoukkueen pelaajilla Miina Veijaisella, Viivi Lehtimäellä ja Tiia Ijäksellä on kokemusta Suomen Cupin voittamisesta, tässä mittarissa meillä on Ankkoja kokeneempi joukkue.

”Meillä on neljä viikkoa aikaa valmistautua, täytyy aloittaa välittömästi videoiden kelaaminen ja valmistautuminen, me tarvitaan nyt hyvä pelisuunnitelma.”

-Santtu Turunen, SB-Pro N2 Päävalmentaja

Santtu Turunen

Kuvassa Santtu Turunen

TPS – SB-PRO, VIIME VUODEN CUP MESTARI JA YKSI ENNAKKOSUOSIKEISTA KOHTAAVAT

TPS on hallitseva Cupin mestari ja varmasti nälkäinen uusimaan saavutuksensa. SB-Pron Elina Kujala, Karoliina Kujala, Laura Hietamäki ja Mirja Hietamäki hakevat kolmatta henkilökohtaista Cupin voittoa. Ina Leminen ja Tiltu Siltanen hakevat toista henkilökohtaista Cupin voittoa, eli kyseessä on monella mittarilla mitattuna todella kova ottelupari.

”TPS oli henkilökohtaisella toive listalla heti Classikin jälkeen kakkosena. Cup-pelit ovat mielenkiintoisia kerrasta poikki playoff pelejä ja sen lisäksi saadaan vielä ottelun arvolle sopiva joukkue suoraan Liigan huipulta meitä vastaan”

-Matti Kaipio, SB-Pro Päävalmentaja

Hietamäet ja Kujalat

Kuvassa Kujalat ja Hansonit, he hakevat SB-Pron ohella kolmatta henkilökohtaista Cup-voittoaan.

Tulossa upeat Cup-ottelut!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa