UUTINEN | SB-PRO

20.09.2017

SB-Pro – SSRA Naisten Liigan otteluennakko

 

23.9 LAUANTAINA KLO:18.00 CAMPO SPORT CENTER

SB-Pro aloittaa kotiottelunsa Vantaalla vanhalla kotikentällä, koska Klaukkalaan Arkadialle rakennettava uusi kotihalli ei ole vielä valmis avauspeliin. Salibandyseura Rankat Ankat Oulusta on tuttu joukkue SB-Prolle, sillä nämä kaksi joukkuetta kohtasivat viime kaudella poikkeuksellisen monta kertaa, runkosarjassa, Suomen Cupissa ja playoffeissa, kolme kertaa Oulussa ja kolmesti myös Vantaalla. Salibandyseura Rankat Ankat onnistui voittamaan Oulussa SB-Pron jatkoajalla Suomen Cupin välierässä maalein 3-2. Pron voittaessa loput viisi tiukkaa kohtaamista.

Karoliina Kujala

Foto Juhani Järvenpää, Karoliina Kujala SB-Pro #19, Riina Baer SSRA #5 vääntävät jälleen lauantaina Latukujalla.

KUMMALLAKIN ALLA TAPPIO AVAUSKIERROKSELTA

SB-Pro hävisi 7-8 Tampereella Classikille ja Ankat hävisi kotonaan EräViikingeille maalein 3-5. Pron kuumin pelaaja avauskierroksella oli puolustaja Ina Leminen #69 kolmella maalilla ja kuumin Ankka oli oikea laitahyökkääjä Essi Ronkainen #29 tehoilla 1+1.

Ina Leminen

Kuvassa Ina ”Lämäri” Leminen, SB-Pro #69, hän saalisti avauspelistä Veikkauksen hopeisen mitalin.

ANKOILLA TULOSSA KOVA VIIKONLOPPU, LAUANTAINA SB-PRO JA SUNNUNTAINA KOOVEE

Tulevalla kaudella Ankkojen kaikki vierasottelut, Jyväskylää lukuun ottamatta on suunniteltu niin, että heillä on aina kaksi vieraspeliä samana viikonloppuna. Kaikki tämän tyyppiset toimenpiteet tuleekin tehdä tukeaksemme Oulun Salibandyä. Oulu on valtavan kokoinen salibandyn harrastaja-alue ja omanlainen ehdottomasti tervetullut ”valopilkku” kaikkiin Salibandyn pääsarjoihimme, mutta samalla todella kaukana kaikista. Toimituksemme haluaakin antaa ison ”hatunnoston” kaikille eri lajien Pohjois-Suomen seuroille, jotka pelaatte kaikkia kansallisia sarjoja ja piristätte näitä omalla panoksellanne. Ja onhan se myös meille vaihtelua etelästä päästä välillä pois tuulettumaan vähän pitemmänkin reissun muodossa.

Hanna-Mari Uimonen

Kuvassa Hanna-Mari ”Hantta” Uimonen #81, hän oli viime kaudella Rankka Ankka, nykyään Pro. Hantan haastattelua Ankat pelin alustunnelmista luvassa loppuviikosta.

LAUANTAINA PELATAAN SIIS VIELÄ VANTAALLA CAMPOSSA, TULKAA TSEKKAAMAAN MIHIN SUUNTAAN VOIMASUHTEET OVAT MUUTTUNEET KESÄN AIKANA ? OTTELU ALKAA KLO: 18.00

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa