UUTINEN | SB-PRO

19.09.2017

Otteluraportit Suomen Cupin 2.kierros

SB-PRO N2 UPEASTI KOLMANNELLE KIERROKSELLE – 1.DIVISIOONAN KÄRKIJOUKKUE PUDOTETAAN JATKOSTA

16.9 TAMPERE SPIRAL-HALLI

Santa`s United – SB-Pro II 3-4, (0-0, 0-1, 3-3)

SB-Pro tehot: Viivi Lehtimäki 0+2, Melina Rissanen 1+0, Roosa Räsänen 1+0, Sini Heikkinen 1+0, Tuija Heinonen 1+0, Karoliina Uusikari 0+1.

Emmi Lindh, Melina Rissanen, Juulianna Sotala

Kuvassa vasemmalta oikealle Emmi Lindh, Melina Rissanen ja Juulia Sotala.

Santa`s United on Rovaniemeltä ja naisten 1.divisioonssaa pelaava joukkue. Lopputuloksen kannalta ratkaisevaa oli se, että United tyytyy ottelussa hitaaseen Pron määrittelemään tempoon.

Oletus oli, että heiltä olisi löytynyt juoksuvoimaa aktiivisempaankin peliin, mutta ei, karvaus on heillä keskikentällä ja painetta ei haluta antaa. Näin Pro saa rakennella rauhassa omat avauskuvionsa ja maalipaikoille päästään säännöllisesti. Pro malttaa hyvin omassa karvaus- ja puolustuspelissään, keskittyy puolustamaan keskikenttää ja Jannika Kiiski maalissa hoitaa pienemmistä kulmista tulevat yritykset.

”Santa`s United tyytyi yllättävällä tavalla pelaamaan ottelua Prolle sopivalla hitaalla temmolla. Peli oli meillä hallussa koko ajan, maalit olivat vain tiukassa, ehdottomasti ansaittu voitto”

-Pasi Karvinen, SB-Pro katsoja.

Pirkkalan Pirkat – SB-Pro II 6-7 JA (3-1, 0-4, 3-1, 0-1)

SB-Pro tehot: Karoliina Uusikari 2+0, Viivi Lehtimäki 2+0, Juulianna Sotala 0+1, Emmi Lindh 1+3, Roosa Räsänen 2+0, Tuija Heinonen 0+2.

Pirkkalan Pirkat on saanut kasaan kovan ryhmän, joka tavoittelee tulevalla kaudella nousua 1.divisioonasta Liigaan.

Pirkat saa otteluun paremman startin ja voittavat ansaitusti sekä selvästi ensimmäisen erän. Pro ei kuitenkaan hätkähdä tilannetta, vaan uskoo omaan tekemiseen, kokoaa joukkonsa, tarkistaa pelisuunnitelman ja alkaa pelata taas joukkueena. Seurauksena on, että Pro alkaa hallita kenttätapahtumia ja voittaa toisen erän selvästi maalein 0-4. Kolmannessa erässä Pro on edelleen vahva, mutta jäähyt sekoittavat tapahtumia. Aivan kolmannen erän lopulla ajassa 44:04 Pirkat onnistuu ylivoimalla kuudella-neljää vastaan tasoittamaan loppunumeroiksi varsinaisella peliajalla 6-6 ja saavat näin venytettyä pelin jatkoajalle. Jatkoajalla Roosa Räsänen tekee voittomaalin maalin edestä, ilmasta ja Emmi Lindhin syötöstä.

”Ottelun parhaasta pelaajasta ei ole epäselvyyttä, hän on ehdottomasti Jannika Kiiski, SB-Pron maalivahti. Parasta Jannikaa mitä on koskaan nähty! Pirkat on hyvä joukkue, heillä on paljon hyviä pelaajia, mutta tänään Pro osoitti olevansa joukkueen vahvempi ja Pron parhaat pelaajat osittivat olevansa parempia, kun heidän starat.”

– Pasi Karvinen, SB-Pro katsomosta.

”Vastustajat eivät yllättäneet ja tiesimme mitä meillä on vastassa, ehdottomasti hyviä taitavia porukoita ja siinä mielessä meiltä vaadittiin kasvua, fyysisesti odotin kyllä kovempitempoisia pelejä. Me kasvettiin ja pelattiin joukkueena hyvää salibandyä, näin ansaittiin jatkopaikka.”

-Santtu Turunen, SB-Pro II Päävalmentaja

Jannika Kiiski

Kuvassa Pasi Karvisen ylistämä Jannika Kiiski

Tampereen lohkosta SB-Pron lisäksi tosiena joukkueena jatkoon meni Santa`s United, voitettuaan ratkaisevassa ottelussa Pirkat maalein 4-2. Turun lohkosta jatkoon menivät KaPa-65 ja FBC Loisto, Hämeenlinnan lohkosta menivät jatkoon Steelers ja SB Vantaa.

NÄIN KAKKOSNAISET NOSTAVAT TAAS OMAA TASOAAN JA OVAT AINOANA KAKKOSDIVISIOONAN JOUKKUEENA MUKANA CUPIN KOLMANNELLA KIERROKSELLA. KOLMANNEN KIERROKSEN ARVONNAT ON VIELÄ TÄNÄÄN KLO 13.00. SÄÄNTÖJEN MUKAAN KOLMANNELLA KIERROKSELLA ALEMMAN SARJATASON JOUKKUEELLA ON KOTIETU, TÄMÄ TARKOITTAA AUTOMAATTISESTI PRON KAKKOSJOUKKUEELLE KOTIOTTELUA. KAIKKI KYMMENEN LIIGAJOUKKUETTA TULEVAT MUKAAN TÄLLE KIEROKSELLE, SEURAAVAKSI ODOTELLAAN MIELENKIINNOLLA KUKA TULEE VASTUSTAJAKSI.

SUOMEN CUPIN KOLMANNEN KIERROKSEN RUNKOPÄIVÄ ON SUNNUNTAINA 15.10  

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa