UUTINEN | SB-PRO

18.09.2017

Otteluraportti Classic – SB-Pro

JÄLLEEN MAINEENSA VEROINEN TAISTELUPARI – HALPA MAALI RATKAISI

16.9 Classic – SB-Pro 8-7, (1-4, 4-0, 3-3)

SB-Pro tehot: Iina Leminen 3+0, Mirja Hietamäki 1+1, Jaana Lirkki 1+0, Karoliina Kujala 1+0, Jenni Torkki 1+0, Denisa Ratajova 0+1, Heidi Lirkki 0+1, Hanna-Mari Uimonen 0+1, Laura Hietamäki 0+1

Maalivahtien torjunnat: Tiltu Siltanen SB-Pro 21 ja Anna-Maria Linnoinen Classic 14

Veikkauksen mitalit:

Kulta: Eliisa Alanko, Classic 4+1

Hopea: Ina Leminen, SB-Pro 3+0

Pronss:i Ella Alanko, Classic 0+4

Ottelun kuvat: https://www.flickr.com/photos/salibandyliiga/albums/72157689139678035/with/37075113016/

Lauantai-ilta, Hakametsä ja Tampere Areenalla 321 katsojaa, sekä vapaasti koko Suomessa katsottavana suorana TV-kakkosella. Kiitos Classicille kotijoukkueena hienoista järjestelyistä ja kiitos Ylen koko tiimille hienosta TV:n toteutuksesta. SB-Pron liigatoimitus antaa kokonaisuudesta kiitettävän arvosanan, toitte salibandypelin kotisohville parhaalla mahdollisella tavalla.

Elina Kujala

Photos Esa Takalo, SB-Pron Kapteeni Elina Kujala pelasi isot minuutit, paikatessaan  heti ensiminuuteilla pohjekrampin takia sivuun jäänyttä Emma Itästä

SB-PROLLA HYVÄ EKA ERÄ – JENNI TORKIN ENSIMMÄINEN LIIGAMAALI

SB-Pro saa ottelulle hyvän alun, ajassa 11:52 syntyy ottelun ja Ina Lemisen illan ensimmäinen maali. 1-3 SB-Prolle ajassa 17:58 ja samalla avaa Liigassa maalitilinsä Jenni Torkki.  Jenni on Espoolaisseura Norther Starsin A-juniori ja pelaa SB-Prossa rinnakkaisedustuksella. Pron kaikki kolme viisikkoa onnistuvat maalinteossa ensimmäisessä erässä kertaalleen ja ”Hansonien” ketju kahdesti, eli erätauolle mennään tilanteessa 1-4.

Jenni Torkki

Photos Esa Takalo, kuvassa keskellä Jenni Torkki-2000 juhlii ensimmäistä liigamaalia, vasemmalla Marianne Kinnunen ja oikealla Hanna-Mari Uimonen.

SYNKKÄ TOINEN ERÄ – PRO HYVÄ ALIVOIMALLA

Classic tulee toisen erän alkuun todella kovalla sykkeellä ja heti ensi minuuteista lähtien Classic ottaa pelin hallinnan itselleen. Pron koko kentän puolustus ei toimi ja Classicin liukkaisiin pelaajiin ei päästä kunnolla kiinni ja vastahyökkäykset vyöryvät Pron maalille tuhoisasti. Classicin ykköskenttä pelaa läpi ottelun isot minuutit, mikä tarkoittaa joka toista vaihtoa ja toisessa erässä ylivoimien takia jopa vieläkin enemmän.

Toisen erän Pron valopilkkuna oli onnistuneesti tapettu Classikin 5-3 ylivoima. Suurimman vastuun alivoimalla kantoivat kolmion kärjessä Karoliina Kujala, pakkeina Anu Raatevaara ja Elina Kujala, maalissa loisti tietenkin ”Matkanjohtaja” Siltanen. Toiselle erätauolle mennään tilanteessa 5-4 kotijoukkueelle.

Ina Leminen ja Denisa Ratajova

Photos Esa Takalo, Kuvassa vasemmalla Ina ”Hattutemppu Lämäri” Leminen, oikealla Denisa ”Doli” Ratajova istumassa jäähypenkillä, Classic ei onnistunut toisessa erässä hyödyntämään noin puolentoista minuutin 5-3 ylivoimaa.

KOLMES ERÄ TARJOAA TRILLERIN

Kolmannen erän alkuun Classic jatkaa hyvää otettaan ja viimeistelee ajassa 42:58 tilanteeksi jo 7-4, tästä maalista alkaa myös Pron taka-ajo. Ensin onnistuu Jaana Lirkki ylivoimalla ja komealla kaukolaukauksella. Tämän jälkeen jatkuu Ina Lemisen show, ensin omalta ”tontilta” upotus kovalla tarkalla laukauksella ja hänen illan kolmas maali syntyy rangaistuslaukauksesta jälleen tarkalla laukauksella.

Tilanteen ollessa 7-7  tapahtuu Pron kannalta se pahin mahdollinen. Classicin voittomaali syntyy vain ja ainoastaan Classikin hyvän tuurin ansiosta, mikä ei ehkä kenttätapahtumiin nähden ollut anasaittu tässä vaiheessa. Voittomaali siis tamperelaisille Pron puolustajan oman maalin muodossa, mutta sellaista se välillä on, tällä kertaa pallo pomppi ratkaisuvaiheessa ratkaisevasti Classicille.

TOIMITUKSEMME ON TODELLA YLPEÄ LIIGANAISTEMME KAUDEN ENSIMMÄISESTÄ PELIESITYKSESTÄ. ME OSOITIMME OLEVAMME SAMALLA VIIVALLA MESTARISUOSIKKI CLASSIKIN KANSSA. PROLLA EI VAAN TÄLLÄ KERTAA OLLUT VOITTAMISEEN TARVITTAVAA TAI ANSAITTUA TUURIA, HYVÄ ALKU KERTOO HYVÄSTÄ VALMISTAUTUMISESTA JA TAPPIOASEMASTA PELIIN MUKAAN NOUSU KERTOO VAHVASTA SELKÄRANGASTA. TSEMPPIÄ ANKAT PELIIN!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa