UUTINEN | SB-PRO

17.09.2017

HOPEAA D-tytöille Diamond Cupista Myllypurosta!

Finaalivastustajaksi saapui (jälleen) GrIFK. Grani aloitti vahvasti ja Prolla tuntui olevan käynnistymisvaikeuksia. Grani laukoi kohti Pron maalia ja Pro ei saanut hyökkäyksiä aikaiseksi. Ottelun viidennellä minuutilla Pro sai rakennettua ensimmäisen hyökkäystilanteen Granin maalille. Grani torjui tämän, mutta Pro pääsi vihdoin tilanteen jälkeen peliin mukaan. Pro pääsi yrittämään maalintekoa, mutta Grani teki ajassa 7.00 finaalin avausmaalin. Granille tuomittiin jäähy ajassa 8.30. Alivoimallakin Grani pystyi hallitsemaan peliä, eikä Pro päässyt tekemään tasoitusmaalia ylivoimalla. Ajassa 12.16 Grani teki toisen maalinsa ja ensimmäinen erä päättyi lukemin 2-0.

Toisen erän alkuun Pro teki kavennusmaalin 2-1 pienellä onnenkantamoisella. Peli oli tasaisempaa kuin ensimmäisessä erässä ja molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja. Toisen erän puolessa välissä Prolle tuomittiin jäähy. Alivoima kestettiin jälleen hyvin ja peliä jatkettiin tasalukuisena. Ajassa 13.06 Grani pääsi tekemään 3-1 maalin… ja edelleen 4-1 ja 5-1. Pitkä turnaus ja monta peliä tuntui painavan Pron tyttöjen jaloissa. Kun peliä oli jäljellä puolitoista minuuttia, Prolle tuomittiin vapaalyönti. Pro otti tilanteessa aikalisän. Hieno kuvio hiottiin kuntoon ja Pro pääsi tekemään vaparista finaalin toisen maalinsa. Grani rokotti vielä viimeisellä minuutilla ja viimeisteli ottelun loppulukemiksi 6-2. Näin Prolle hyvän turnauksen jälkeen jälleen hopeaa.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa