UUTINEN | SB-PRO

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

SB-Pro – GrIFK Black
Pro aloitti sähäkästi, Minuutin jälkeen puolustaja katkaisi vaststajan syötön, ja nopealla nousulla tarkka laukaus ohi Granin maalivahdin, jolla Pro meni 1-0 johtoon . Peli pysyi vastustajan päädyssä ja tilanteita syntyi useita, mutta vastustajan maalivahti onnistui torjumaan monia laukauksia. N.6 minuutin jälkeen Pron puolustajan kaukolaukaus upposi takanurkkaan. Vajaa 10 minuutin pelin jälkeen Pro siirtyi jo  3-0 johtoon hienon syötön jälkeen maalin edestä , ja niissä numeroissa siirryttiin puoliajalle.
Toinen puolisko jatkui Pron hallinnalla ja 4-0 lukemat syntyivät toisen jakson alkupuolella. Jakson puolivälissä Pron hyökkääjä oli hereillä ja pääsi iskemään kovan kaukolaukauksen reboundista 5-0. Heti edellisen maalin perään 6-0 lukemat, jotka jäivät lopputulokseksi. Lupaava alku turnaukselle.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa