UUTINEN | SB-PRO

17.09.2017

Diamond Cup 2017 Myllypuro

KooVee – SB-Pro
Toisessa pelissä Pro jatkoi samaan tahtiin, ja vajaan 2 min jälkeen peli lukemissa 0-1. 5 min paikkeilla terävästä vastahyökkäyksestä Pro lisäsi johdon lukemiin 0-2. Peli oli hyvin Pron hallinnassa vaikka syöttöpeli oli kadonnut jonnekin hallin uumeniin. Syöttöpelin heikkoudesta/puuttumisesta huolimatta Pro onnistui maalinteossa hyökkääjän rystylaukauksella 10 minuutin jälkeen. Neljäs Pron maali syntyi hiukan ennen puoliaikaa. Koovee sai jakson viimeisellä minuutilla rankkarin mutta Pron maalivahti torjui hienosti ja tauolle siirryttiin neljän maalin johdossa.

Toinen jakso oli Prolta sekavaa peliä eikä syöttöpeli vieläkään sujunut. Pelin lopussa Pro teki loppulukemiksi 0-5. Tällä varmistettiin lohkovoitto, ja seuraavaan otteluun vastustajaksi tulee Vihdin Salisudet.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA