UUTINEN | SB-PRO

16.09.2017

C-tytöt HämeCupin voittoon!

Iittala 16.9 HämeCup

SB-PRON C-TYTÖT TURNAUSVOITTOON PUHTAALLA PELILLÄ

HämeCupin C-tyttöjen kilpasarjan voittajat, SB-Pro C-tytöt

Viikon harjoitukset vajailla ryhmillä eivät ehkä luvanneet paljoa pienen vammakierteen kanssa taistelevalta joukkueelta, mutta kuten toimitus ennakoi, niin taistelutahtoa joukkueesta löytyy, kuten edellisenkin viikonlopun aikana. SM-sarjaan valmistavat turnaukset ovat nyt ohitse ja seuraavan kahden viikon aikana parannellaan loukkaantumisia ja hiotaan yksityiskohtia tähtäimessä pelata syksyn parhaat pelit lokakuussa.

Turnaus alkuun SB Vantaan kohtaamisella

Oliko sitten aamu-unisuutta vai matkaväsymystä tai jopa molempia, niin päivän ensimmäisen pelin ensimmäinen erä oli joukkueelle vaikea. Omassa päässä tilastoitiin kokonaista 11 pallonmenestystä tai harhasyöttöä ja peli oli lähellä sitä syksyn heikointa. Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 2-2, mutta nyt oli valmennus saanut unihiekat pois pelaajien silmistä ja toinen erä puhtaasti jo lukemin 4-0, joten 6-2 voitto taskussa kohti peliä mielenkiintoista Josbaa vastaan.

Kovasti viime vuodesta vahvistunut Josba oli myös meitä valmiimpi ja pienien virheiden ja vastustajan vahvan pelin myötä erätauolle lähdettiin tilanteessa 0-2 joensuulaisille. Toinen erä oli tälläkin meiltä kertaa vahva ja nyt voitto kotiin lukemin 4-2.

LoSB pelissä ratkaistiin finalistin paikka

Ennen alkusarjan viimeistä peliä tilanne oli sellainen, että yhden maalin häviö olisi rittänyt finaaliin ja neljän maalin tappiolla pelaisimme sijoista 5-6. Tilannetta ei helpottanut, että jo viime viikonloppuna nilkkansa loukannut Ada joutui huilaamaan pelin ja Minkan vihoitellut nilkka ei kestänyt pelaamista yrityksestä huolimatta. Lohjan tytöille annettiin johto, kuten aiemmissakin peleissä, mutta joukkue taisteli jälleen upeasti ja nousi 4-2 voittoon. Näin saimme hiukan huiliaikaa ja joukkueen huoltajalle haettiin lisää teippiä Iittalasta tavoitteena saada kaikki peliin, pelaajien omasta halusta, Annukkaa lukuun ottamatta. Tuijalle iso tunnustus, meillä huoltaja ei ollut työtön tässäkään turnauksessa ja hienosti pistit jälleen tyttöjä pelikuntoon.

Finaali oli tällä kertaa SB-Pron näytöstä

 

Etualalla Milja Ronkainen, keskellä Neea Mustola ja taustalla Menna Rissanen

Finaaliin saimme toivomamme alun, kasaan teipattu Minka iski ensimmäisessä vaihdossa 1-0 johdon, josta ilo jäi kuitenkin lyhyeksi Steelersin tasoittaessa. Tästä alkoi kuitenkin Pron yksipuolinen näytös ja ensimmäisen erän jälkeen tulostaululla olivat lukemat 5-1. Toinen erä jatkui edelleen ”punaisten” hallinnassa ja loppunumerot 8-1 eivät jätä selittelyille varaa. Tällä kertaa oli SB-Pron vuoro hakea turnausvoitto vieraista, kuten Steelers teki edellisenä viikonloppuna.

Kokonaisuutena vahva turnaus ja erikoisuutena mainittakoon, että Pro voitti toiset erät luvuin 13-0, mikä on vahva näyttö joukkueen taisteluilmeestä. Maalilla Maria oli tasaisen vahva läpi turnauksen, puolustuksessa nelikko Henriikka, Menna, Mimosa ja Reetta paransi koko ajan peliään. Hyökkääjistä senttereinä pelasivat Jessica, Minka ja Milja suurimman osan ajasta ja lisäksi hyvillä tehoilla. Laidoilla Isa, Neea, Ida, Erika, Riikka ja Ada hoitivat oman osuutensa vuorollaan luotettavasti. Joukkueen yksi vahvuus taistelutahdon lisäksi on, että maalinteko ei todellakaan ole yhden pelaajan varassa. Tässä vaiheessa ”kuvitteellinen hatunnosto” sisukkaalle ryhmälle!

Palkintojen jakovuorossa Ida Lindh

Linkin alta finaalin tilastot

Steelers – C-tytöt

SB-Pro kiittää turnauksen järjestäjiä, erotuomareita, muita joukkueita ja kaikkia paikalla olleita mukavasta päivästä.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa