UUTINEN | SB-PRO

15.09.2017

Toinen otteluennakko Classic – SB-Pro

16.9 Klo:17.00 TAMPERE AREENA, YLE TV2 16:50 ALKAEN

CLASSIC – SB-PRO JA TULOSSA MAALIVAHTIEN TAISTELU

Anna-Maria Linnoinen, Classic #31 vs. Tiltu Siltanen, SB-Pro #35

Maalivahdeilla on edessä kova urakka, sillä vastakkain ovat viime kaudella runkosarjassa kaksi eniten maaleja tehnyttä joukkuetta. Classic teki yli yhdeksän maalin keskiarvolla ja SB-Pro yli seitsemän keskiarvolla osumia ottelua kohden. Tämä tilasto kertoo kentällä olevan maalintekoon pystyvät joukkueet.

Classikin Linnoinen-1988 oli viime kaudella kakkosmaalivahdin roolissa Laura Loisan ollessa ykkönen, mutta roolista huolimatta pelasi kymmenen runkosarjan ottelua ja torjui niissä koko sarjan toiseksi parhaalla torjuntaprosentilla. Anna-Marialla alkaa Liigassa seitsemäs kausi ja toinen kausi Classicissa ja hän oli mukana voittamassa kultaa viime keväänä Classicille.

Tiltu Siltanen

Kuvassa Tiltu ”matkanjohtaja” Siltanen SB-Pro, Tiltun alkuverryttely peliä varten on tunnetusti tarkkaan harkittua tekemistä ja rajuimmasta päästä, mutta tuottanut tulosta.

Kilpasiskoa hiukan kokeneemmalla ja vuoden nuoremmalla, SB-Pron Siltasella alkaa kymmenes kausi Liigassa ja viides kausi SB-Prossa. Menestys on seurannut Tiltua, sillä aina kauden päätteeksi hänelle laitetaan mitali kaulaan. Tiltu on kerännyt yhden kultaisen, neljä hopeista ja neljä pronssista mitalia. ”Tirehtööri” Siltasen Kaapista löytyy myös opiskelijoiden maailmanmestaruus vuodelta 2016.

VIDEOLLA ANU RAATEVAARAN JA TILTU SILTASEN TUNNELMIA LIIGA-AVAUKSEN ALLA

Huomenna kaikki salibandyn ystävät televisioiden ääreen ja katsomaan huippusalibandyä, Naisten Salibandyliigaa Classic – SB-Pro

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa