UUTINEN | SB-PRO

14.09.2017

Suomen Cup 2.kierros SB-Pro N2 tulessa lauantaina

16.9 LAUANTAI LOHKO 2 SPIRAL-HALLI TAMPERE

SB-Pron naisten kakkosjoukkue selvitti ensimmäisen kierroksensa puhtaalla pelillä voittamalla M-Teamin ja ÅIF kakkosen. Suomen Cupin toisella kierroksella mukaan tulee 1.divisioona joukkueet. Pron lohko on seuraava: Pirkat, Happee, Santa`s United ja se pelataan Tampereen Spiral-hallilla. Neljän joukkueen lohkosta kolmannelle kierrokselle pääsee kaksi parasta.

Emmi Lindh

Kuvan Emmi Lindh SB-Pro #83, hän teki Cupin ensimmäisellä kierroksella mukavat tehot 4+1

OTTELUOHJELMA

ottelu nro 1. Klo: 11.00 Pirkat – Happee

ottelu nro 2. Klo: 12.15 Santas United -SB-Pro II

ottelu nro 3. Klo: 14.30 1.Voittaja – 2.Voittaja, josta voittaja suoraan kolmannelle kierrokselle.

ottelu nro 4. Klo: 15.45 1.Häviäjä – 2.Häviäjä

ottelu nro 5. Klo: 18:00 3.Häviäjä – 4.Voittaja, josta voittaja jatkaa myös kolmannelle kierrokselle.

SB-PRO II – SANTA`S UNITED

Santa`s United on Rovaniemeltä oleva 1.divisioona-tason seura. Santa`s Unitedin joukkueessa on huomattavasti vaihtuvuutta viimekaudesta, kun kahdeksan edellisellä kaudella pelannutta pelaajaa haihtui johonkin ja kaksitoista uutta pelaajaa löysi Rovaniemeltä uuden joukkueen. He esiintyivät vahvasti 3.9 pelatussa treeniturnauksessa Oulussa voittamalla ruotsalaisen Kalixin 6-3, sekä SSRA A-tytöt 3-1, SSRA liigajoukkueelle tuli niukka tappio 4-3. Heidän kovin nimi Reetta Impiö on maaliahne taitopelaaja ja häntä on kuulopuheiden mukaan yritetty houkutella myös Ouluun pelaamaan Liigaa.

Melina Rissanen

Kuvan Melina Rissanen SB-Pro #66, kaatoi viime viikolla Latvian kolmesti ja Cupin 1.kierroksella hän oli isossa roolissa, kun N2 meni puhtaalla pelillä jatkoon.

PIRKAT – HAPPEE

Pirkat on nuorista taitavista pelaajista koostuva 1.divisioona tason seura. Happee taas on viimekauden liigajoukkue ja koostuu kokeneista pelaajista. Toimituksemme veikkaa tästä ottelusta Happeelle niukkaa voittoa.

Jannika Kiiski

Foto Salibandyliiga, Jannika Kiiski SB-Pro #1, toimituksemme arvioi, että Jannika jatkaa Cupin 1.kierroksen tapaan nollapelien linjalla ja N2 menee jatkoon kolmannelle kierrokselle.

TOINEN KIERROS, PYKÄLÄÄ KOVEMMAT VASTUSTAJAAT

Edelliseen kierrokseen nähden odotamme pykälää kovempia vastustajia. Tämän lohkon kaikki vastustajat tiedetään hyvin liikkuviksi joukkueiksi. Videoita Santa`s Unitedin peleistä Oulun turnauksesta ollaan katseltu huolella.”

-Santtu Turunen, SB-Pro II Päävalmentaja-

LUVASSA JÄNNIÄ PIENTEN MARGINAALIEN PELEJÄ, N2 JOUKKUEEMME ON JOKAISESSA SYKSYN PELISSÄ OSOITTANUT KEHITTYVÄNSÄ JA ON MIELENKIINTOISTA NÄHDÄ, KUINKA PITKÄÄN TÄMÄ KEHITYS VOI JATKUA, TSEMPPIÄ!!!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa