UUTINEN | SB-PRO

14.09.2017

SB-Pro C-tytöt HämeCupissa lauantaina

16.9 Iittala, HämeCup

C-tyttöjen viimeinen harjoitusturnaus ennen SM-sarjan starttia pelataan tulevana lauantaina Hämeenlinnassa

SB-Pro C-tytöt 2017-2018

Joukkuekuvasta puuttuu toinen maalivahtimme Maria Viitala

Alkukaudesta sekä voittoja että tappioita

Loppukesästä ja alkusyksystä joukkue on ehtinyt pelata 16 harjoituspeliä (lisäksi yksi B-tyttöjen peli), joista tuloksena ollut 8 voittoa, 2 tasapeliä ja 6 tappiota. Joukkueen uusi valmennus on keskittynyt perusasioihin ja tietysti tehnyt runsaasti kokeiluja niin pelitaktiikoiden kuin pelaajien pelipaikkojen suhteen. HämeCup on viimeinen mahdollisuus tehdä vielä kokeiluja ennen kahden viikon päästä alkavaa C-tyttöjen SM-sarjaa, jonka avauskierros pelataan K3 Arenalla Espoossa 30.09.

Joukkueessa edelleen loukkaantumishuolia

Lauantain peleihin joudumme edelleen lähtemään hiukan vajaalla pelaajistolla pienten loukkaantumisten vaivatessa ja osalla pelikunto ratkeaa vasta viimeisissä harjoituksissa. Silti tavoitteena joukkueella on aina voittaa ottelunsa ja peli-ilme tulee olemaan siis tälläkin kertaa taisteleva SB-Pro. Lauantaina saamme myös mielenkiintoisia vastustajia, koska sekä SB Vantaa että Josba ovat meille kohtuullisen vieraita joukkueita, vaikka Vantaalla pelaakin muutama hyvinkin tuttu pelaaja. LoSB:n kanssa pelasimme alkukesästä yhden harjoitusottelun Lohjalla, mutta joukkue tulee nyt varmasti paljon vahvempana meitä vastaan Hämeenlinnassa  Aurora Mäkelän johdolla. Josba sai täksi kaudeksi C-tyttöihin vahvistuksia Kontiolahdelta ja on myös erittäin vaarallinen joukkue tässäkin turnauksessa. Finaalissa pelaavat alkulohkojensa voittajat ja pronssifinaalissa lohkojensa toiseksi sijoittuneet päivän päätteksi.

Toisen lohkon joukkueista Steelers Hoviruoka-turnauksen voittajana nousee ehkä hienoiseksi ennakkosuosikiksi, mutta kuten kyseisessä turnauksessa nähtiin, kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Erika Hakulinen ja Ida Lindh etualalla

Asenne siis ratkaisee paljon ja sitä löytyy Pron C-tytöiltä lauantaina, kuten myös koko tulevan kauden aikana!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa