UUTINEN | SB-PRO

10.09.2017

Otteluraportti SB-Pro – Latvia

HIDASTA PELIÄ SUOSINUT LATVIA TEKI OTTELUSTA PROLLE VAIKEAN – MOILASELLE TAAS NOLLAPELI 

9.9 SB-Pro – Latvia, 4-2 (1-0, 2-0, 1-2) RL 2-1

SB-Pro tehot: Ina Leminen 1+1, Emma Itänen 1+0, Heini Haapalahti 1+0, Anu Raatevaara 1+0, Laura Hietamäki 0+1, kaksi omaa maalia. Rankkarikisan maalit: Ina Leminen ja Anu Raatevaara.

 

Kuvassa Hietamäet Mirja #33 ja Laura #22, Anu Raatevaara #20 ja maalissa Ira Moilanen 

IRA MOILASELLE JÄLLEEN NOLLAPELI

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin latvialaisia vastaan kolmen päivän sisään jo toisen nollapelin pelannut Ira Moilanen. Palkintoraadissa istuivat Risto Sotala ja Pasi Karvinen.

Kesken ottelun kolmannen erän aikana maalin vaihdettu Jannika Kiiski torjui myös kaikki “vastustajan” maalintekoyritykset, jonka lisäksi Jannika torjui neljä viidestä rangaistuslaukauksesta Pron voittaessa rankkarit maalein 2-1.

Tapsan ottelukuvat linkki: https://salibandy.kuvat.fi/kuvat/9.9.2017+SB-Pro+vs.+Latvia+N+4-2/

Ina Leminen

Kuva Ina ”Lämäri” Leminen, SB-Pro #69, joka teki tauon jälkeen tehokkaan paluun ”Hansonit” ketjun puolustukseen tehoin 1+1.

LATVIA ONNISTUI MAALIVAHTIPELISSÄ JA OMASSA TAKTIIKASSAAN

Latvia onnistui taktisesti hyvin hidastamaan ottelun tempoa. Matala karvaus ja hitaat avaukset olivat Latvian lääke tähän. Pro vuorostaan pyrki pakottamaan vierasjoukkuetta pelaamaan prässäämällä korkealta, näistä tilanteista Latvia onnistui pelaamaan pallon usein laitoja pitkin ylös välttäen pahimmat virheet.

SB-Pro maalit:

1-0 Emma Itänen ottaa hyvän karvauksen ansiosta katkon, oikeanpakin tontilla keskiviivan tuntumassa, nostaa jalalla pallon kanssa keskisektoriin Latvian maalia kohden ja täräyttää ranteella komean vedon ohi Lauma Visvenskan.

2-0 Pelataan hyökkäyspään hyökkäystä, Laura Hietamäki syöttää vasemman kulmapisteen tuntumasta pallon laitaa pitkin alaspäin puolustajan tontille Ina Lemiselle jaInan laittama matala viuhuva kaukolaukaus painuu alakulmaan.

3-0 Heini Haapalahti ottaa nyt katkon vasemman puolustajan tontilla keskiviivan päällä, nostaa hiukan Latvian maalia kohden keskisektoriin ja upottaa tällä kertaa tarkalla laukauksella pallon maaliin.

Anu Raatevaara

Kuva Anu Raatevaara, SB-Pro #20 Pelasi poikkeuksellisesti sentterin roolissa, kun normisentterit Hanna-Mari Uimonen ja Jaana Lirkki olivat poissa. Anu kantoi kapteenin nauhaa Ellu Kujalan ollessa maajoukkueen matkassa. 

4-1 Syntyy ylivoimalla, Ina Leminen on pallon kanssa syvällä vasemmassa laidassa vastustajan päädyssä, koko Latvian alivoimaneliö on keskittynyt häneen antamalla kovan paineen laitaan, Ina näkee mahdollisuuden syöttää pitkän kovan poikittaisen syötön keskustan läpi hyvässä sektorissa odottavalle Anu Raatevaaralle, joka viimeistelee nopealla kovalla rannelaukauksella pallon yläkulmaan.

SEURAAVAKSI SB-PRO ALKAA KESKITTYMÄÄN ODOTETTUUN  CLASSIC  SM-SARJAN AVAUKSEEN. 16.9 YLE TV2 KLO:16.50 SUORALÄHETYS TAMPERE AREENALTA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA