UUTINEN | SB-PRO

09.09.2017

Otteluraportti Suomi – Ruotsi Naiset

Liigapressiä ja Suomi-Ruotsi Naisten maaotteluraportti

8.9 Suomi – Ruotsi 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

PARASTA SUOMALAISTA NAISSALIBANDYÄ MITÄ ON NÄHTY! – VIIMEISTELYÄ VAILLA VALMIS

Toimituksemme seurasi pelin paikan päältä sinivalkoisten lasien läpi ja yhdessä 820 katsojan kanssa. Kaj Kunnas lupasi ”örinää pönttöön” ja piti lupauksensa. Kunnas heittäytyi omaan rooliinsa täysillä ja loi panoksellaan hyvää tunnelmaa Vantaan Energia pönttöön. Kiitos Salibandyliitolle hienoista järjestelyistä. Kiitos SB-Pron Liiganaisten puolesta, kun saimme olla mukana tapahtumassa omalla ständillä.

Tilastot ottelusta: http://floorball.org/ottelukooste.asp?sarjaId=35&ottelu_id=1500803370http://floorball.org/ottelukooste.asp?sarjaId=35&ottelu_id=1500803370

Kuvassa Elina Kujala SB-Pro ja Suomen Naisten maajoukkue. Hän oli pelin jälkeen tyytyväinen koko joukkueen ja oman ketjun esitykseen. Komennus pakista sentterin paikalle tuli hänelle hiukan yllättäen Katri Luomaniemen loukkaantumisen myötä. Pienen alkukangertelun jälkeen heidän ketjun peli parani hyvälle tasolle. Karoliina Kujala  oli toinen SB-Pron pelaaja joukkueessa ja muodosti samalla maajoukkueeseen toisen sisarusparin. Karoliina teki ottelussa kovasti töitä, voitti useita kaksinkamppailuita ja järjesti omalla vahvalla suorituksella Suomelle ylivoiman.

MAAJOUKKUEELLA PALLOLLISESSA PELIKURISSA KORKE TASO

Suomi pelasi hyvin organisoitua ja turvallista pallollista peliä, pallon kanssa liikkeelle lähdöt omista olivat turvallisia, vaikka Ruotsi mielellään pyrki tukkimaan keskikenttää. Suomen avaukset pelattiin järjestään keskikentän yli huolellisesti syvälle Ruotsin päätyyn. Suomi käytti pallollisessa pelissä hyväkseen kentän kaikkia neliöitä, niin leveys kuin pituussuunnassa ja syöttötyöskentely oli maltillista.

SUOMEN LOI HYVIÄ PAIKKOJA – LAUKAUKSET OLI HEIKKOJA

Syy sille, että nyt hävittiin, oli laukausten heikko taso maalipaikoissa, joita luotiin määrällisesti hyvä määrä. Suomen puolustuksen kaukolaukaukset oli hyviä, mutta vielä ei maalin edessä osattu ennakoida omaa sijoittumista riittävän hyvin, jotta oltaisiin päästy paremmin kakkospalloihin käsiksi. Suomen karvaus ja puolustuspelaaminen olivat hyvällä tasolla. Yhteinen pelitapa on tältäkin osin sisäistetty ja Suomen reagointi sekä kaksinkamppailuvoima olivat riittävällä tasolla Ruotsiin verrattuna.

SUOMI-RUOTSI JATKUU SUNNUNTAINA RUOTSISSA FALUNISSA, NYT ON HYVÄ MAHDOLLISUUS OTTAA HARVINAINEN VOITTO RUOTSISTA HEIDÄN OMALLA MAAPERÄLLÄÄN, KOVASTI TSEMPPIÄ!!!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa