UUTINEN | SB-PRO

08.09.2017

U19 MAAOTTELURAPORTTI

Ira Moilanen nollasi Latvian naiset

7.9 Tytöt U19 Suomi – Latvia Naiset 8-0 (3-0, 3-0, 2-0)

IRA MOILANEN 13 TORJUNTAA JA NOLLAPELI!

Ira Moilanen

Foto Salibandyliiga, Ira Moilanen U19, nollapeli heti ensimmäisessä maaottelussa aikuisten maajoukkuetta vastaan.

KOMMENTTEJA PELISTÄ KENTÄNLAIDALTA

”Latvia jaksoi juosta hyvin läpi koko pelin ja säännöllisesti pääsivätkin hyville paikoille, mutta Ira Moilanen viimeisenä lukkona oli päättänyt ottaa kaikki kiinni.”

-Tapio Hämeen-Anttila, U19 Tyttöjen Joukkueenjohtaja

”Iralle kouluarvosana 10-, Hyvin osasi olla pallojen tiellä ja johti puolustusta puheella, tosin tätä puheella ohjaamista voisi tulla vieläkin enemmän.”

-Aake Kettunen, U19 tyttöjen maalivahtivalmentaja-

Aake Kettunen

Foto Salibandyliiga, Aake Kettunen, U19 Tyttöjen maajoukkueen maalivahtivalmentaja, sekä SB-Pro Liiganaisten maalivahtivalmentaja.

”Ira jaksoi keskittyä hyvin, useita vaarallisia tilanteita Latvia sai kuitenkin aikaan, syvyyssuunnassa liikkuminen oli ajoittain todella hyvää, vieläkin useammin voisi olla rohkeampi liikkumaan ja sitten toisaalta ohjasi aktiivisesti puolustusta, kuului ajoittain katsomoon asti.

-Marko Moilanen, Iran isä kommentoi nollapeliä-

Ottelun tilastot: http://www.floorball.org/ottelukooste.asp?sarjaId=35&ottelu_id=1500972328

Iran lisäksi toinen SB-Pron edustaja tällä leirillä on Melina ”Melli” Rissanen, hän aloitti ottelun penkillä ja otettiin pelaavaan ryhmään toisen erän puolivälissä. Melina pelasi puolustajan tontilla ja ilman miinusta- tai tehomerkintöjä, kuitenkin hyvän oman pelin pelanneena.

PERJANTAINA 8.9 U19 MAAJOUKKUE TYTTÖJEN LEIRI, JATKUU TOISELLA LATVIA PELILLÄ FORSSAN KIRKASSILMÄ AREENALLA JA 9.9 LAUANTAINA  SB-PRO-LATVIA PELI KLO: 17.00 K3 SPORT ARENALLA.

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA