UUTINEN | SB-PRO

08.09.2017

SB-Pron Valmennuspäällikkö Marko Huhtamella

SB-Pron uutena valmennuspäällikkönä 1.8 alkaen on toiminut Marko Huhtamella. Harry Virtanen ehdotti kesän aikana, että haluaisi itselleen seuraajan ja siirtyä itse muihin tehtäviin seuran sisällä. Prosessin lopputuloksena tehtäviin rekrytoitiin SBC Levistä Marko Huhtamella.

Marko Huhtamella, kuva viikonlopun C-tyttöjen FBA-leiriltä Eerikkilässä, Marko kuvassa ohjeistamassa pelaajia

Marko on pitkän linjan salibandymies, ikää 40 vuotta ja salibandyn parissa on kulunut niistä puolet. Valmentajana Huhtamella on toiminut esimerkiksi seuraavissa seuroissa: SSV,M-Team,SB PRO,GrIFK,SB Vantaa ja Ruokolahden Raju. Tuloksena näistä on valmentajana kolme SM-kultamitalia, lisäksi yksi hopea- ja kaksi pronssimitalia SM-tasolta.  Pelikokemusta löytyy sitten vielä useammasta seurasta ja tällä hetkellä Marko on myös Huippuvalmentaja koulutuksessa. SB-Pro on siis tuttu seura menneiltä vuosilta, vuonna 2007-2008 Marko valmensi seuran A- ja B-tyttöjä, sekä naisten 2.joukkuetta. SBC-Levissä tehtäviin kuului seuran juniorivalmennuspäällikön tehtävien lisäksi usemman juniorijoukkueen valmennus.

Marko linjaa omia ajatuksiaan ja toivomuksiaan pelaajia kohtaan

”Toivon tietysti jokaisen omien mahdollisuuksiensa mukaan panostavan lajiin ja harjoitteluun tavoitteena kehittyä mahdollisimman hyväksi pelaajaksi, kuitenkin aina myös koulu huomioiden. Itse haluan auttaa seuran pelaajia, niin paljon, kuin vain kykenen ja toivottavasti saamme aikaan hyvän suhteen valmennuksen ja pelaajien kesken. Pitkässä tähtäimessa toive on tietysti kehittää myös aina sinne ykköstasolle pelaajia seuran juniorituotannon kautta.”

Valmennuspäällikön vapaa-aika?

”Mikäli minua ei saa kännykästä kiinni, niin olen joko metsällä tai kalassa, siinä ovatkin tärkeimmät harrastukseni salibandyn lisäksi”

Tervetuloa Marko takaisin SB-Pron toimintaan mukaan ja tulevan kauden aikana joukkueet tulevat myös tutustumaan paremmin sinuun.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa