UUTINEN | SB-PRO

06.09.2017

MAAOTTELUENNAKKO

MM KISOJEN LÄHEISYYS NÄKYY NÄISSÄ MAAOTTELUISSA – SB-PRON KUJALAT VALMIINA

Salibandyn Naisten MM-kisat pelataan joulukuun alussa Slovakian Bratislavassa. Edellisissä MM kisoissa Tampereella Suomi oli yhtä tuomarivirhettä (hylätty ilmaveivi rankkari) vaille valmis maailmanmestari!

Suomi onnistui silloin Ruotsiin verrattuna huomattavasti paremmin kisoihin valmistaututumisessa. Kotikisat pelattiin upeasti läpi jonkinlaisessa hurmoksessa ja oman osaamisen äärirajoilla. Kisojen jälkeen on ollut vaikeampaa, tämä kertoo myös tason laajenemisesta maailmankärjessä. Sveitsi ja Tsekki ovat olleet jo pitkään tasavahvoja haastajia Suomelle ja Ruotsille. Suomella on kuitenkin kokemusta arvokisoissa menestymisestä ja joukkueen virittämisestä huippukuntoon juuri oikealle hetkelle. Suomi – Ruotsi pelit ovat mahdollisuus alkaa ladata MM-kisakuumetta pelaajiin.

 

TOIMITUKSEMME PUHELIN HAASTATTELUSSA MAAJOUKKUEEN PÄÄVALMENTAJA LASSE KURRONEN

Odotukset ovat korkealla ja tätä on jo odotettu. Tänään tiistaina kokoonnumme taustaryhmän kanssa Pajulahteen ja joukkue seuraa huomenna perässä, ehdimme tehdä neljä harjoitusta ennen viikonlopun pelejä. Kesällä meillä oli kaksi leiriä, joita loukkaantumiset hiukan sotkivat ja nytkin olemme joutuneet tekemään kolme muutosta joukkueeseen. Pölläsellä, Sipiläisellä ja Eskelisellä on pieniä vaivoja, mutta onneksi meiltä löytyy myös hyviä korvaajia heille.

Meillä on vain viisi yhteistä peliä ennen MM-kisoja, joten viikonlopun pelit Ruotsia vastaan ovat todella tärkeä näyttömahdollisuus pelaajille. Peleihin mennään siis täysillä ja nyt ei ole kyse enää harjoitusotteluista”.

SB-PRO KUJALAT VASTUUNKANTAJINA MYÖS MAAJOUKKUEESSA

Maajoukkue pelaajat ovat harjoitelleet pitkään määrätietoisesti kohti MM- kisoja ja huippukunnon ajoitus lasketaan tarkasti joulukuun alkuun. Syksyn peliotteissa näkyy isojen kisojen läheisyys, se saa jokaisen kokeneemmankin kisakoneen lämpenemään ajoissa. Näin on myös SB-Pron ”majun kaksosten” kohdalla.

 

 

Elina Kujala

Foto Salibandyliiga

Elina Kujala

118 maaottelua, tehoilla 54+43=97
24 MM-kisaottelua, tehoilla 18+9=27

Karoliina Kujala

Foto Salibandyliiga

Karoliina Kujala

108 maaottelua, tehoilla 44+37=81
24 MM-kisaottelua, tehoilla 11+14=25
TOIMITUKSEMME ARVIO OTTELUISTA ON, ETTÄ TULEE VARMASTI MIELENKIINTOISET JA TUNTEIKKAAT SYKSYISET MAAOTTELUT, TSEMPPIÄ SUOMELLE RUOTSIN KAATOON!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa