UUTINEN | SB-PRO

05.09.2017

Otteluennakko SB-Pro – Latvia

9.9 KLO: 17.00 SB-PRO – LATVIA

Espoo, K3 Sport Arena, Kenttä 1.

Suomen rankingin kakkonen vastassa maailman rankinviitonen.

Lauantaina jatkuvat Pron kansainvälisen tason treenipelit, kun vieraaksi saapuu maajoukkue maailman kärjen tuntumasta. Latvia on leirillä Suomessa, jossa valmistautuu joulukuussa Bratislavassa pelattaviin MM-kisoihin.

Ennen ottelua SB-Prota vastaan, Latvian leiriohjelmaan kuuluvat tuplamaaottelut Suomen U19 tyttöjen maajoukkuetta vastaan. Nämä ottelut pelataan 7.9 torstaina Eerikkilän Urheiluopistolla ja 8.9 Forssan Kirkassilmäareenalla.

Latvian maajoukkueella on pitkät perinteet MM-tasolla, ensimmäistä kertaa he olivat mukana jo 1997 MM-kisoissa. Parhaimmillaan Latvia on ollut jopa 4.!

Kansainvälisen salibandyn kattojärjestö IFF:n tietojen mukaan Latviassa on 64 seuraa, lisenssin omaavia harrastajia on 3409, joista naisia 179 ja tyttöjä 238.

http://www.floorball.org/default.asp?kieli=826&sivu=395&alasivu=395

Tästä ottelusta SB-Pron ykkösketjusta tulee puuttumaan neljä pelaajaa. Elina Kujala ja Karoliina Kujala ovat Suomen maajoukkueen mukana, Denisa Ratajova Tsekin maajoukkueen kiireiden takia, sekä Jaana Lirkki pois työkiireiden takia. U19 tyttöjen maajoukkueen leirillä ovat Melina Rissanen ja Ira Moilanen.

YKKÖSKETJU ”HANSONIT”– KAKKONEN HANNA-MARI UIMOSEN JOHTAMA KETJU – KOLMONEN?

Ina Leminen

Foto Juhani Järvenpää, Ina ”Lämäri” Lemisen #69, odotetaan palaavan ”Hansoneiden” taakse puolustukseen tässä ottelussa, hän on pelannut viimeksi ÅIF pelissä 17.8.

Ketjullisen verran pelaajia on poissa ja se tarkoittaa, että nyt on uusilla kyvyillä hyvä mahdollisuus nousta esiin parrasvaloihin. Latvian maajoukkue tiedetään todella vahvaksi ryhmäksi ja jotta Pro taistelisi voitosta tässä ottelussa, näitä uusia vastuunkantajia tulemme tarvitsemaan.

Juulianna Sotala

Foto Salibandyliiga, Juulianna Sotala-1999, #70 SB-Pro, nouseeko hän parrasvaloihin Latviapelissä.

NAISTEN LIIGAN SARJA-AVAUS, LAUANTAINA 16.9 KLO 17.00, CLASSIC- SB-PRO

SUORA LÄHETYS TAMPEREELTA, YLE TV2 16:50 ALKAEN.

  

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA