UUTINEN | SB-PRO

05.09.2017

Naiset II Cupin toiselle kierrokselle!

LAUANTAI K3 AREENA ESPOO

ENSIMMÄINEN PELI – HAPAROIVAN EKAN ERÄN JÄLKEEN TÄYDELLISTÄ PRON HALLINTAA

2.9 M-Team – SB-Pro II, 4-6 (2-1, 0-5, 2-0)

SB-Pro tehot: Emmi Lindh 1+0, Melina Rissanen 1+0, Roosa Räsänen 1+3, Juulianna Sotala 1+0, Jenni Santaluoto 2+1, Sanna Sumen 0+1.

Emmi Lindh

Foto Salibandyliiga, Emmi Lindhin koko päivän tehot 4+1.

Neljän joukkueen lohkoista menee jatkoon kaksi joukkuetta ja jatkoon pääsee kahdella voitolla. Tämä tarkoittaa  sitä, että kerran voi myös hävitä ja säilyttää edelleen jatkomahdollisuuden.

Ottelun ensimmäisessä erässä SB-Proon yhteispeli oli vielä vähän hakemista, mutta heti toisen erän jälkeen ei ollut epäselvää, kumpi on vahvempi joukkue.

”Kaiken kaikkiaan nyt näyttää hyvältä, on keskittynyttä ja rentoa tekemistä. Aamupelissä oli alussa haparointia, mutta kun päästiin vauhtiin, niin oltiin vahvoja, sen jälkeen johtoasemassa pelaamisessa ja sen turvaamisessa jäi parannettavaa. Toisessa pelissä näki heti eka vaihdosta lähtien, että voitosta ei tule kamppailua, koska joukkueiden tasoerot ovat niin suuret. ”

-Pasi Karvinen, SB-Pron Emmi Lindhin isä, kommentoi tuoreeltaan pelin päätyttyä-

TOINEN JA RATKAISEVA PELI – TÄYDELLISTÄ SB-PRON NÄYTÖSTÄ – JANNIKA KIISKI NOLLA PELI

2.9 ÅIF II – SB-Pro II, 0-7 (0-3, 0-1, 0-3)

SB-Pro tehot: Juulianna Sotala 1+0, Emmi Lindh 3+1, Sanna Sumen 2+2, Marika Aho 1+0, Roosa Räsänen 0+1, Melina Rissanen 0+1, Viivi Lehtimäki 0+1, Miina Veijanen 0+1.

Maalissa Jannika Kiiski, SB-Pro NOLLAPELI!

Jannika Kiiski

Foto Salibandyliiga, Jannika Kiiski pelasi nollapelin ratkaisevassa ottelussa ÅIF kakkosta vastaan.

Ensimmäisen voitetun ottelun jälkeen tarjolla oli voitolla jatkopaikka. Nyt itse ottelussa kaikki rullasi alustaloppuun asti SB-Pron näytöksenä.

Pro pelasi tasavahvoilla kahdella viisikolla läpi koko päivän ja molemmat viisikot onnistuivat myös maalinteossa. Kaiken kaikkiaan 13 maalia kahteen peliin turnauspeliajalla on hyvä suoritus.

”Eka pelissä, omanpään puolustuspelissä uinuttiin välillä hiukan, toisessa pelissä olimme paljon enemmän pallossa kiinni ja niinpä ei paljoa tarvinnut puolustaa. Toisella kierroksella jätetään uinumiset pois ja divarijengejä haastamaan.” -Santtu Turunen, SB-Pro Päävalmentaja-

Tästä lohkosta toisena joukkueena jatkoon meni M-Team, voitettuaan ratkaisevassa pelissä ÅIF:n 4-0. Kotijoukkue Northern Stars hävisi molemmat ottelunsa ja putosi Cupista.

NAISTEN KAKKOSJOUKKUEENN SUOMEN CUP JATKUU  TOISELLA KIERROKSELLA 6.9 TAMPEREEN SPIRAL HALLILLA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa