UUTINEN | SB-PRO

02.09.2017

HOPEAA D- tytöille Pelicans kutsuturnauksesta 2.9.!

D-tytöt kohtasivat Pelicans kutsuturnauksen finaalissa GrIFK:n. Pitkä tauko ja kovat alkusarjan pelit tuntuivat tyttöjen pelissä. Vaikka Grani tuli alusta asti kovaa, teki Pro finaalin avausmaalin. Pron syötöt eksyivät vastustajalle ja Grani pääsi tasoittamaan 1-1 ajassa 11.39. Pian tämän jälkeen Grani teki vielä kaksi maalia lisää ja ensimmäinen erä päättyi luvuin 3-1.

Toisen erän alkuun Grani tuli vahvalla otteella. Peli pyöri Pron päässä ja ajassa 21.25 Prolle tuomittiin jäähy. Joukkue kesti hienosti alivoiman ja torjui Granin vedot. Pro sai rakennettua myös tilanteita vastustajan maalille, mutta maalia näistä ei syntynyt. Toinen erä päättyi samoihin lukemiin 3-1.

Kolmannessa erässä Grani pääsee tekemään kaksi maalia lisää. Heille tuomitaan jäähy erän puolessa välissä, mutta Pro ei kovasta yrityksestä huolimatta onnistu tekemään ylivoimalla maalia. Pro taistelee hienosti loppuun asti ja tekee kavennusmaalin vielä loppuminuuteilla. Ottelu päättyi luvuin 5-2 ja kotimatkalle lähdettiin hopeamitalit kaulassa. Hieno turnaus!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa