UUTINEN | SB-PRO

02.09.2017

D-tyttöjen Pelicans-kutsuturnaus 2.9. : Tiikerit- SB Pro

Kutsuturnauksen ensimmäinen peli Lahden suurhallissa oli torstain harjoitusvastusta Tiikereitä vastaan. Molemmat joukkueet aloittivat vahvasti ja peli oli tasaista. Ajassa 4.31 Pro teki avausmaalin. Muutaman minuutin jälkeen Pron epäonneksi pallo pääsi pomppimaan  omaan maaliin ja tilanne tasoittui 1-1. Pro pelasi hyvin; saatiin hyviä katkoja vastustajan syöttöihin ja vetoja kohti Tiikereiden maalia. Pro teki ensimmäisessä erässä vielä kolme maalia sekä sai jäähyn aivan erän lopussa. Tauolle lähdettiin tilanteessa 1-4.

Toiseen erään Pro lähti alivoimalla, jäähyä ollessa vielä 1.49 jäljellä. Tiikerit tekivät ylivoimamaalin, kun toista erää oli pelattu vajaa minuutti. Pro pääsi täysilukuisena painostamaan ja peli pyörikin enimmäkseen  Tiikereiden päädyssä. Pro sai vetoja maalille ja torjui vastustajan vetoja omassa päädyssään. Toisen erän lopussa tilanne oli jo 3-7, kun Tiikereille tuomittiin jäähy. Pro teki ylivoimalla vielä maalin ja voitti ottelun 3-8.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa