UUTINEN | SB-PRO

02.09.2017

D-tyttöjen Pelicans-kutsuturnaus 2.9.: Pelicans- SB Pro

Kutsuturnauksen toisessa ottelussa vastaan tullut kotijoukkue Pelicans aloitti vahvasti ja tuntui jopa hallitsevan ensimmäisen erän alussa. Pro pääsi kuitenkin hyvin peliin mukaan ja teki ottelun avausmaalin ajassa 2.41. Peli pyöri pääosin Pelicansin päädyssä ja Pro pääsi tekemään viisi maalia ennen kuin Pelicans onnistui saamaan pallon Pron maaliin. Kovatempoinen peli jatkui ja vetoja tuli niin Pelicansin kuin Pronkin maalille. Erätauolle päästiin lukemissa 2-6.

Toinen erä jatkui kovatempoisena. Vetoja ja torjuntoja saatiin aikaiseksi molemmissa päädyissä. Kun toista erää oli pelattu 7.34, tuomittiin Prolle jäähy. Pelicans pääsi yrittämään maalintekoa ylivoimalla, mutta Pro puolusti ja kesti tilanteen. Erän viimeisellä neljänneksellä Pron peli lopahti ja vastustaja pääsi tekemään kaksi maalia runsaan minuutin sisään. Pelicans haki maaleja lopussa kuudella kenttäpelaajalla, tuloksetta. Kun Prokaan ei saanut osumaa tyhjään maaliin, peli päättyi 4-6 Pron voittoon.

Kaksi voittoa alkusarjan peleissä takasi Prolle suoraan finaalipaikan.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa