UUTINEN | SB-PRO

01.09.2017

Otteluraportti KOOVEE – SB- Pro

KOOVEE ENNAKKOSUOSIKKIEN RYHMÄÄN – VOITOT CLASSICISTA JA SB-PROOSTA

30.8 KOOVEE – SB-Pro, 4-3 (0-0, 0-2, 2-3)

SB-Pro tehot: Karoliina Kujala 1+0, Denisa Ratajova 1+0, Mirja Hietamäki 1+0, Anu Raatevaara 0+1, Emma Itänen 0+1, Laura Hietamäki 0+1

Maalivahdit: Ira Moilanen, SB-Pro 9 torjuntaa, KOOVEE 19 torjuntaa

Kuvassa AutoCenter Areena

Tampere Hoplop, sateinen torstai-ilta ja liigajoukkueiden treenipeli upouudessa hienossa AutoCenter Areenassa.

Ottelu kuvattiin kuudella kameralla ja lähetettiin suorana KOOVEEN Youtube kanavalta. Maalikooste on katsottavissa hidastuksineen ajasta noin 1:50:00 eteenpäin.

www.youtube.com/watch?v=Yh27zuoDOy8

KOOVEE on ottanut jo kaksi kovaa päänahkaa tämän syksyn aikana, aikaisemmin Classicista ja nyt SB-Prosta. Viimeistään nyt KOOVEE on nostettava Liigan ykkösuosikkien joukkoon.

Itse pelitapahtumia Pro hallitsi hienokseltaan läpi ottelun, mutta ne tärkeimmät, ne mitkä lasketaan ja millä ratkaistaan voittaja, ne mitä ne sai yhden enemmän, ratkaisi voiton kotijoukkueelle.

KOOVEE PUOLUSTI HYVIN JA PELASI HYVÄN MAALIVAHTIPELIN

”KOOVEE puolusti hyvin, kovasti tehtiin töitä jokaista maalia kohden, omassa puolustuspelissä me onnistuimme kohtuullisen hyvin. Voittaakseemme tänään olisi meidän pitänyt olla parempia vastustajan maalin edessä. Ottelun kannalta ihan ratkaisevaa oli se, että he onnistuivat täydellisesti omassa alivoimapelissään, 8 minuuttia me päästiin yrittämään huonolla tuloksella.”   -Matti Kaipio, SB-Pro päävalmentaja

 

Mirja ”Hanson” Hietamäki

Foto Salibandyliiga

VAHVA KOLMAS ERÄ TOI PRON VIELÄ TAKAISIN VOITTOKAMPPAILUUN

3-1 ja SB-Pron ketsuppipullo aukeaa kolmannen erän loppupuolella, kun Anu Raatevaara toimittaa pallon maalille, josta Denisa ”Doli” Ratajova viimeistelee taidokkaasti, rystylaukauksella ilmasta ja selin maalinpäin.

4-2 ja Pro kaventaa, Emma Itänen saa katkon keskialueella, jonka seurauksena pääsee Mirja ”Hanson” Hietamäki kanttaamaan keskikentän poikki ja paukuttaa upean kanttiranteen yläkulmaan.

4-3 ja Pro kaventaa jälleen, tällä kertaa Laura ”Boss Hanson” Hietamäki tarjoilee upean lättysyötön takatolpalle, josta Karoliina ”Kallu” Kujala viimeisteli, ilmasta ja suoraan syötöstä.

4-4 ja tasoitus jäi tällä kertaa haaveeksi, aika loppui kesken!

Toimituksemme ennustaa, että tätä loppukiriä jatketaan seuraavassa pelissä, se taas tarkoittaa sitä, että vapise Porvoon Salibandyseura!

2.9 K3 SPORT ARENA 2.KENTTÄ, KLO: 16.00 SB-PRO – PSS

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa