UUTINEN | SB-PRO

01.09.2017

D-tyttöjen kauden avaus 31.8.2017

Harjoituspeli,  Campo Center: SB-Pro – Tiikerit CoolCats

Kauden avauksessa tytöillä oli harjoitusottelu Tikkurilan Tiikerit CoolCatsejä vastaan. SB-Pro pelasi ottelun 11 pelaajalla, vastustajalla oli pelissä hiukan vähemmän pelaajia. Ottelun alku oli hermostunutta ja tilanteita syntyi puolin toisin ilman tulosta. Ensimmäinen maali syntyi reilun 5 minuutin pelin jälkeen, kun SB-Pron pelaaja eteni laitaa pitkin ja ajoi röyhkeästi Tiikereiden maalille vieden SB-Pron 1-0 johtoon. Vastustajakin sai useita loistavia maalintekopaikkoja, mutta SB-Pron maalivahti torjui ne hienosti, ja osa laukauksista viuhui maalin ohi ja yli. Vajaan 10 min kohdilla SB-Pron hyökkääjä pääsi läpiajoon ja vei joukkueen 2-0 johtoon. Näissä numeroissa siirryttiin erätauolle.

Toinen erä sujui SB-Prolta hienosti, ja erän puolivälissä peli oli jo 5-0 lukemissa. Kuudes maali survottiin maalin edestä, ja 7-0 lukemat syntyivät upean syöttöpelin päätteeksi. Valmennusjohto muokkaili SB-Pron pelipaikkoja erän aikana, ja tytöt pelasivat sekä hyökkääjinä ja puolustajina toisen ja kolmannen erän. Tämä hiukan sekoitti tyttöjen peliä, mutta laajensi pelinäkemystä.

Kolmannen erän alkupuolella Tiikerit pääsivät ylivoimahyökkäykseen ja kavensivat pelin 7-1 lukemiin. Ja melko pian tuosta saivat toisen maalin maalinedustatilanteesta. SB-Pro jatkoi kuitenkin hyvää peliään, ja 8-2 lukemat syntyivät suoraan vapaalyönnistä. Pelin loppu oli hyvin SB-Pron hallussa, ja vajaa minuutti ennen loppuvihellystä SB-Pro meni 11-3 johtoon, ja niihin lukemiin peli päättyi. Molemmilla joukkueilla oli pelin aikana useita maalintekotilanteita, mutta viimeistely ei ollut kauden alussa tarpeeksi terävää, ja SB-Pron maalivahti teki useita tärkeitä torjuntoja. Voitokas kauden avaus antaa hyvät lähtökohdat aluesarjaan ja tuleviin turnauksiin.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA