UUTINEN | SB-PRO

31.08.2017

Pelaajahaastattelussa Heini Haapalahti

Pelaajaesittelyssä Heini Haapalahti, joka on liigapelaajana jo kokenut. Alkava kausi on liigassa jo yhdeksäs ja aiemmilla kausilla on kertynyt jo 158 liigapeliä. Tehopisteitä on tullut mukavat 81 (49 maalia + 32 syöttöä). Oikealta puolelta pelaava Heini on erittäin monipuolinen pelaaja ja tarvittaessa hän pystyy pelaamaan puolustajan ja hyökkääjän pelipaikalla.

Heini Haapalahti

Minkä ikäisenä aloitit salibandyn pelaamisen ja missä?

Aloitin salibandyn pelaamisen vuonna 2005, 15-vuotiaana Espoon Oilersin B-tytöissä.

Parhaat muistot junnuvuosilta?

Parhaat muistoni ovat B-tyttöjen SM-pronssi ja tyttöjen MM-pronssi vuonna 2008. Myös Ruotsin Storvreta-turnaukset ovat jääneet mieleen.

Millainen olet pelaajana? Vahvuutesi?

Olen pelaajana nopea ja pystyn pelaamaan myös hyökkääjän paikkaa. Pakkina pyrin nostamaan hyökkäyksiin mukaan ja hakeutumaan vedoille.

Nyt on treenejä takana pari kuukautta. Mitkä ovat fiilikset?

Olen tykännyt kovasti treeneistä ja fiilikset ovat erittäin hyvät. Tuntuu, että treeneissä pääsee haastamaan itseään koko ajan enemmän ja enemmän.

Minkälaisin odotuksin tulevaan kauteen?

Odotan tulevan kauden olevan paras kaikin puolin. Toivon, että joukkueena pelaamme hyvin ja voitamme Suomen mestaruuden.

Olet kaksinkamppailuissa erittäin vahva ja aggressiivinen. Tuleeko tämä olemaan sinun tavaramerkki ensi kaudella?

En nyt sanoisi, että tavaramerkki, mutta varmasti tullaan kauden aikana minulta tullaan näkemään vahvoja kaksinkamppailuja. Tämän takia kannattaa tulla hallille katsomaan meidän pelejä.

Sinulla on naisten liigassa 81 tehopistettä. Tuleeko ensi kaudella 100 pistettä täyteen?

Nyt on paha kysymys. Se jää nähtäväksi, mutta toivottavasti onnistun tässä tavoitteessa.

Mitä teet silloin kun et treenaa ja pelaa? Mikä on parasta vapaa-ajalla?

Käyn töissä yövuorossa. Parasta vapaa-ajalla on nähdä kavereita ja käydä pelailemassa jalkapalloa. Tänä kesänä olen myös innostunut golfista.

Kauden alku lähestyy ja jännitys tiivistyy, toimitus toivoo Heinille sitä sadan pisteen rajan rikkomista ja tietysti ennen kaikkea tasaisen vahvaa kautta.

Tulevana viikonloppuna pääset seuraamaan myös Heinin peliä K3 Sport Areenalla!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa