UUTINEN | SB-PRO

31.08.2017

Ennakko SB-Pro – PSS

Liiganaisten treenipeli  lauantaina SB-Pro – PSS

K3 Sport Arena 2.9 klo: 16.00       

Liiganaiset matkustavat kotiotteluun Espooseen jälleen K3 Sport Arenalle, tällä kertaa peli pelataan kakkoskentällä. Ottelussa kohtaavat viime kauden Liigan kakkonen ja kolmonen. Klaukkalaan Arkadian lukion yhteyteen valmistuva uusi halli ei ole vielä valmis ja näin ollen treenipelit 2.9 ja 9.9 on siirretty K3 Sport Arenalle. Tällä hetkellä hallin arvioidaan valmistuvan noin kaksi viikkoa myöhässä sovitusta syyskuun alusta. Koti sarja-avaukseen mennessä 23.9 Oulun Rankkoja Ankkoja/ SSRA vastaan kaiken pitäisi kuitenkin olla kunnossa.

 

Tiltu Siltanen

 

Foto Juhani Järvenpää, Tiltu ”Matkanjohtaja” Siltanen pelaa SB-Pron tolppien välissä lauantaina.

PORVOOLLA KASASSA TODELLA KOVA PUOLUSTUSOSASTO

Porvoon isot pelaajat, puolustaja Mia Karjalainen ja maalivahti Krista Nieminen jatkavat viimekauden joukkueesta puolustuksen viimeisenä lukkona. Uusista pelaajista nimekkäimmät hankinnat ovat myös puolustajia, NST:stä tullut Inka Lampinen ja Sveitsistä takaisin Suomeen palannut Kristiina Järvinen. Hyökkäys näyttää suhteessa heikommalta tai ainakaan suuria tehoja ei uskalleta keneltäkään odottaa viime kauden perusteella, hyviä ja taitavia hyökkääjiä ”porgolaisilla” löytyy kyllä kolmeen viisikkoon. Viime kauden tehonaiset ovat Riikka Pohjola, 8+9=17p +13 ja paras maalintekijä Henna Uljua 9+1=10p +0. Nämä teholukemat ovat aika vaatimattomia minkä tahansa kärkijoukkueen ”pisterohmujen”tehoiksi, mutta menoa tämä ei ole haitannut, sillä viime kauden päätteeksi Porvoossa palattiin mitalikantaan!

PSS PÄÄVALMENTAJA JUKKA ”KODE” KOUVALAINEN KERTOI KUULUMISIA PUHELINHAASTATTELUSSA

”Me tulemme hyvillä fiiliksillä onnistuneen harjoittelukauden jälkeen tähän peliin. Olemme peluuttaneet ja jatkamme edelleen leveällä rintamalla, annetaan siis nuorille paljon vastuuta ja näyttömahdollisuuksia. Peliä ei ole yritetty keksiä uudelleen, mutta varmaan jotain taktisesti uusia asioita tullaan kauden aikana näkemään meiltä. Tärkeintä on, että jokaisesta pelaajasta saataisiin se paras mahdollinen irti ja se riittää jo aika pitkälle. Jokaista ottelua lähdemme aina voittamaan!

Kaikille pelaajille on odotuksia, mutta tietysti kokeneet Mia Karjalainen ja Krista Nieminen tulevat olemaan suuressa roolissa tälläkin kaudella. Nuoremmista uskallan jo nyt nostaa esiin Jasmiina Järvisen ja Alisa Kettusen, jotka ovat olleet todella vahvoja ja pelanneet hyvin ennakkoluulottomasti.”

LUVASSA TUNNETTA PAIKALLISPELIEN TAPAAN!

Nämä joukkueet tuntee toisensa poikkeuksellisen hyvin yhteisen pitkän liigahistorian myötä, myös pelaajia sekä valmentajia on liikkunut vuosien saatossa näiden seurojen välillä. Mikä tekee taas sen, että toisten pelitavat tunnetaan ja kumpikaan ei halua antaa toiselle ilmaiseksi mitään.

 

Marianne Pohjonen

Marjut Kinnunen

Kuvissa yllä SB-Pron yksi neljästä sisarparista, ylempi Marianne Pohjonen oli viimekaudella vielä Marianne Kinnunen ja PSS. Alempi kuva Marjut Kinnunen, myös viime kaudella PSS.

Ottelu pelataan K3 Sport Arenan kakkoskentällä, koska ykköskentällä pelataan samaan aikaan jännittäviä Suomen Cupin 1.kierroksen otteluita. Kakkoskentällä katsomopaikkoja on yhdellä seinällä, yhden istuinrivin verran, tämä tarkoittaa sitä, että katsomotilaa tälläkin kentällä on. Tervetuloa!

SEURAAVA JA TÄSSÄ KOHTAA VIIMEINEN SB-PRON TREENIPELI ja KOTIOTTELU ENNEN SARAJA-AVAUSTA ON LAUANTAINA 9.9 KLO:17.00, K3 SPORT ARENAN YKKÖSKENTÄLLÄ, VIERAAKSI SILLOIN SAAPUU LATVIAN NAISTEN MAAJOUKKUE.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa