UUTINEN | SB-PRO

29.08.2017

Treenipelin KOOVEE – SB-Pro ennakko

KOOVEE – SB-PRO         

31.8 AutoCenter Areena Klo:19.00                  

Torstaina Liiganaiset matkustavat Tampereelle uuteen KOOVEEN omaan “autotalliin”. KOOVEE on menneen kesän aikana vahvistunut tuntuvasti. Nimekkäimmät uudet pelaajat ovat maalivahtiosastolle loukkaantumisten jälkeen paluun tekevä Noora Laakso, Ruotsista Tampereelle palaava Emma Rantanen ja Steelersistä paluumuuttaja Senni Hietanen.

Kotijoukkueen kannalta kuitenkin kovin juttu on, se että Veera ja Oona Kauppi ovat nyt kunnossa ja toivotaan, että saavatkin pelata terveen ehjän kauden. Kauppien ohella KOOVEE:sta on kasvanut naisten maajoukkuerinkiin puolustaja Mia Vallenius.

KOOVEE on aloittanut syksyn treenipelit pirteästi ja taskussa on jo 2-1 voitto Classicista.

”KOOVEE oli hyvä, he ansaitsivat voiton meitä vastaan, olivat erittäin aktiivisia karvauksessa, sekä puolustuksessa ja Noora pelasi loistavasti maalissa.”  – Tapio Tamminen, Classic “maybe” päävalmentaja.  

SB-Pron ja KOOVEE:n edellinen kohtaaminen on helmikuulta, silloin SB-Pro voitti kotonaan maalein 6-5.

KAUPIT VS. LIRKS, HIETSUT JA KUJALAT

Karoliina Kujala

Elina Kujala

Foto Juhani Järvenpää, Ylhäällä Karoliina Kujala ja alakuvassa Elina Kujala

Ottelussa pelaa erikoisen suuri määrä sisaruksia, joista neljä paria on kaksosia ja viisi sisarparia, tunnettujen kaksosten lisäksi SB-Pron Marianne Pohjonen ja Marjut Kinnunen ovat sisaruksia.

Laura ja Mirja Hietamäki

Kuvassa vasemmalla Laura Hietamäki ja oikealla Mirja Hietamäki

Salibandyssä sopivat kätisyydet tuovat nopeutta hyökkäyspelin päättämiseen, jolloin poikittaisista syötöistä pääsee kätisyyksien sopiessa vetämään suoraan. KOOVEE:ssa Kauppien kätisyydet tekee heistä erikoiset kaksoset, Veera pelaa oikea käsi alhaalla ja Oona pelaa vasen käsi alhaalla. Tässä vinkkiä vanhemmille, jotka “suunnittelevat” kaksosia tai näin onnellisesti käy ilman etukäteissuunnittelua, että perheeseen syntyy kaksoisisarukset. Tässä vaiheessa kannattaa toiselle antaa leftin maila ja toiselle rightin, sen verran isosta vahvuudesta on kyse.

Jaana Lirkki

 

Heidi Lirkki

Foto Juhani Järvenpää ja Manta Hämeen-Anttila, kuvassa ylhäällä Jaana Lirkki ja alakuvassa Heidi Lirkki

SB-PRON TAVOITTEET TÄHÄN PELIIN

”Classic peleissä esille tuli asioita, joita pyrimme parantamaan, ennen kaikkea joukkueena pelaamista me tulemme pohtimaan ja syventämään haluttua pelisuunnitelmaa. Hyökkäysalueen puolustusvalmiudessa ja puolustuspään puolustuksessa oli meillä ajoittain ongelmia, ennakoinnissa, syöttösuuntien katkomisessa ja maalin edustalta merkkaamisessa meidän tulee olla varmempia. On luonnollista, että näitä virheitä halutaan karsia pois, mutta samalla on vieläkin tärkeämpää miettiä paikkausjärjestelmää sitä varten, kun kuitenkin niitä virheitä tapahtuu. Samalla annetaan pelirohkeuden kehittyä.” – Matti Kaipio, SB-Pro Päävalmentaja-    

Toimituksemme odottaa mielenkiintoista ja tasokasta treenimatsia, jossa vauhtia on 100% ja älyä mukana 0%, eivätkä valmentajat yrityksistään huolimatta siinä tapauksessa onnistu pilaamaan ottelun viihdearvoa!

SEURAAVA SB-PRON TREENIPELI ON KOTIOTTELU LAUANTAINA 2.9 KLO:16.00, K3 SPORT AREENALLA ESPOOSSA, VIERAAKSI SILLOIN SAAPUU PSS PORVOOSTA.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA