UUTINEN | SB-PRO

28.08.2017

E-tytöille hopeaa kovatasoisessa syyskauden aloitusturnauksessa.

E-tytöt hopealle.

E-tytöt saivat kutsun kovatasoiseen syyskauden aloittavaan turnaukseen Halkialle. Turnaukseen osallistuivat SB-Pro E-tyttöjen lisäksi PSS, SC Hawks ja isäntäjoukkue Light Iron.

Turnauksessa pelattiin yksinkertainen sarja ja sen jälkeen sijoituksen mukaan välierät. Välierien häviäjät pronssipeliin ja voittajat finaaliin.

E-tytöt aloittivat pelit aamulla ensimmäisenä SC Hawksia vastaan. Ottelu päättyi 6-1 SB-Prolle loistavien nopeiden vastahyökkäyksien ansioista. Toisessa pelissä tuli vastaan isäntäjoukkue Light Iron. Ottelussa tehtiin maaleja vuorotahtiin hyvin tasaisissa tunnelmissa mutta viimeisen maalin teki vastustaja ja lopulta tilanne oli 5-4 Light Ironin hyväksi. Viimeisessä pelissä tuli vastaan turnauksen kokenein joukkue ja kovin tuttu myös viime kaudelta. PSS:n rutiinitaso ja monen vuoden harjoittelu näkyi erona kentällä ja PSS voitti ansaitusti 3-1.

Välieriin mentiin seuraavasti, lohkovoittaja PSS kohtasi SC Hawks:n ja lohkon toinen Light Iron kohtasi kolmanneksi sijoittuneen SB-Pron. PSS voitti oman välieränsä ja meni finaaliin. Light Ironin ja E-tyttöjen välinen välierä tarjosikin yleisölle viihdyttävän ja kovatempoisen pelin, joka päättyi varsinaisella peliajalla tasan ja ottelu jouduttiin ratkomaan rangaistuslaukauksilla. Siinä SB-Pro vei pidemmän korren loistavalla maalivahtipelillä ja onnistuneella rangaistuslaukauksella, joten tytöt etenivät finaaliin PSS:n vastaustavaksi.

Finaalissa pelattiin hyvä ottelu mutta PSS:n taitotaso oli liikaa ja se päättyi 4-1 tappioon.

Turnaus oli todella onnistunut kun tytöt saivat pelata viisi tasaista peliä, nauttia rangaistuslaukauksista ja pääsivät pelaamaan jännittävässä finaalissa, joka olikin iso juttu tytöille. Hieno kokemus kaiken kaikkiaan koko joukkueelle ja varsinkin kolmelle ensikertalaiselle, joille turnauksen pelit olivat ensimmäiset pelit salibandyssä.

Onnittelut joukkueelle hienosta saavutuksesta turnauksessa!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa