UUTINEN | SB-PRO

26.08.2017

Otteluraportti SB-Pro – Classic

Classic kävi vuoroin vieraissa periaatteella hakemassa ansaitun voiton

26.8 SB-Pro – Classic 0-5 (0-1, 0-1, 0-3)

Torjunnat SB-Pro 7+10+5=22 / Classic 9+6+6=21

Uuden K3 Areenan avajaisottelussa viime vuoden finalistit SB-Pro ja Classic mittasivat tasoaan toistamiseen kolmen päivän sisällä. Viime vuoden mestari Classic hävisi torstaina kotikentällään ja tuli nälkäisenä hakemaan revanssia viime kauden finaalivastustajastaan.

Torstaina Tampereella Pro aloitti vahvasti, nyt oli Classicin vuoro

Jos oli Pro torstaina alkuminuuteilla todella vahva, niin saman teki nyt Classic ja otti johdon jo ensimmäisessä vaihdossa. Ensimmäinen erä oli lievää Pron hallintaa, mutta valitettavan monet laukaukset painuivat joko yli tai ohi maalin.

Classic puolusti erittäin vahvasti joukkueena ja peli alkoi toisessa erässä hienoisesti kääntyä vieraiden lieväksi hallinnaksi. Kolmannessa erässä Pron hakiessa kavennusta pääsi vierasjoukkue nopeilla käännöillä vaarallisiin hyökkäyksiin ja otti ansaitun voiton.

Kotijoukkue SB-Prosta ottelun parhaana palkittiin Denise Ratojova ja Classicista 2+1 tehot saalistanut Nina Rantala.

Kommentit ottelusta pelin jälkeen:

Nyt ovat hyvät fiilikset pelin jälkeen ja olimme tänään paljon vahvemmin pelissä mukana heti alusta alkaen. Ilmeisesti bussimatka herätti meidät paremmin torstaihin verrattuna ja jalat toimivat nyt. Pro puolusti korkealta ja se vaati meiltä hyvää liikettä sekä sitä, että saimme myös pallon liikkeelle.

Meillä on loukkaantumisia ollut paljon ja nytkin tuli lisää kesken pelin, mutta nuoret ottivat meillä myös todella hyvin vastuuta. Siinä rangaistuslaukauksessa oli kaksi vaihtoehtoa mielessä ja nyt oli hyvin tilaa tehdä tämä versio”     – Nina Rantala Classic, tehot 2+1  –

Meille hieno taisteluvoitto, vaikka näitä pelaajia tippuu jatkuvasti pois pelistä. Olimme parempia, kuin torstaina ja mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä vahvemmin olimme pelissä mukana. Olen todella tyytyväinen koko joukkueen tekemiseen”  – Lauri Tourunen Classicin valmennuksesta 

Tämä oli tyypillinen treenipeli, ehkä kuitenkin kovavauhtisempi. Näissä hiukan varotaan vielä, ettei tulisi loukkaantumisia ja se näkyy kontakteissa, jotka eivät ole välttämättä niin voimakkaita, kuin liigapeleissä. Tämä oli muuten meiltä ehkä ensimmäinen treenipeli, jonka tuomitsimme, jossa pelaavat Pro ja/ tai Classic”  –  Hyvin tuominnut tuomaripari Tom Kirjonen ja Jyrki Sirkka –

Classic oli tänään todella pallovarma, hyökkäsi hyvin ja käänsi peliä nopeasti, puolusti joukkueena hyvin, voitto meni ehdottomasti tänään paremmalla joukkueelle. Me otamme tästä opiksi ja olemme seuraavalla kerralla valmiimpia. – Matti Kaipio, SB-Pro päävalmentaja

Vaatii hiukan työstämistä analysoida tämä peli. Oli meiltä iso urakka saada halli kuntoon tähän peliin ja saimmekin lopulta. Kaksi hyvää joukkuetta pelasivat hyvän harjoituspelin. Katselijoitakin oli laskujeni mukaan paikalla 118 henkilöä ja siihen olen tyytyväinen   – Tapio Hämeen-Anttila, Northern Stars-

K3 Areena

K3 Areenan puitteet ovat kokeneet täydellisen muutoksen ja tästä on hyvä lähteä kehittämään seuran toimintaa jatkossa Espoossa. Onnittelut Northern Starsille hienosta hallista!

Tänään ansaitun voiton siis vei Classic, mikä varmasti antaa kotijoukkueelle sisulatauksen tulevia pelejä varten. Näiden pelien jälkeen ei kumpikaan joukkue leiju jalat irti maasta ja lähestyvä liigakausi tulee olemaan todella mielenkiintoinen. Pron harjoitusottelut jatkuvat jo tulevana torstaina KOOVEE:n vieraana Tampereella, josta ennakkoa luettavissa taas sivuiltamme alkuviikosta.

MUISTATHAN, ETTÄ LAUANTAINA 16.9 CLASSIC -SB-PRO. SILLON KAIKKI TEEVEEN ÄÄREEN, KOSKA YLE TV2 LÄHETTÄÄ OTTELUN SUORANA, TAMPERE AREENALTA 16:50 ALKAEN

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa