UUTINEN | SB-PRO

25.08.2017

SB-Pro – Classic treenipelin ennakko

26.8 KLO: 16.00 UUSITUN K3 SPORT ARENAN AVAJAISOTTELU

www.k3arena.fi

SALIBANDYFANIT LAUANTAINA NAVIGAATTORIIN KOSKELONTIE 15, ESPOO

Odotettavissa on Naisten Liigan viime kauden mestarin ja ykköshaastajan välinen kuuma treenipelitaisto. Classic on Naisten Liigassa koko 2000-luvun kovin joukkue, hallitseva Suomenmestari ja valmistautuu nyt Liigan lisäksi myös Suomen ykkösedustajana lokakuun alussa Seinäjoella pelattavaan Champions Cupiin.

Pro kävi eilen Tampereella Classicin vieraana hakemassa maukkaan 5-7 voiton. Tämä lauantain ottelu on kuitenkin uusi peli ja treenipelien tapaan jaossa on taas uudet nolla pistettä, mutta itseluottamusta tulevaan kauteen sitäkin enemmän. Kumpikin joukkue on saanut pelaajia takaisin sairasosastolta ja näin ollen on odotettavissa molemmilta joukkueilta muutoksia kokoonpanoihin.

OTTELUEMÄNTÄNÄ NORTHERN STARS

www.northernstars.fi

Ottelu Pelataan Nortern Starsin uusitussa kotiluolassa, K3 Sport Areenalla.

”Olemme kasvava nais- ja tyttösalibandyn erikoisseura ja harjoittelu olosuhteiden parantaminen, sekä lisääminen on osa toimintasuunnitelmaa ja edellytys seuran kehittymiselle. Haluamme tarjota kaikille ja kaiken tasoisille harrastajille mahdollisuuden harrastaa salibandyä omaa osaamistaan ja haluja vastaavalla tasolla.

SB-Pro yhteistyön ansiosta pääsemme nyt tarjoamaan jäsenillemme mahdollisuuden nähdä läheltä tämän hetken naisten huippusalibandyä. Toivotan kaikki salibandyn ystävät, “Northern Starsit ja SB-Proot”  tervetulleiksi seuraamaan kovatasoista salibandyä ja toivotaan, että nähdään katsomossa. Vietetään upea lauantai-ilta hyvässä seurassa salibandyfanien keskuudessa ja vaihdetaan samalla ajatuksia asiasta ja asian vierestä.”

-TapioHämeen-Anttila, Northern Starssin ja K3 Sport Arenan Toiminnanjohtaja –

Kuvassa Jenni Torkki SB-Pro/NorthernStars, kesän treenipeleissä hän on onnistunut säännöllisesti heiluttamaan maaliverkkoja, viimeksi torstaina Tampereella. Jenni nähdään kentällä myös lauantain pelissä.

OTTELUN TUOMITSEVAT KANSAINVÄLISEN TASON TUOMARIPARI TOM KIRJONEN JA JYRKI SIRKKA

Tom Kirjonen

Jyrki Sirkka

Foto Juhani Järvenpää,Tom Kirjonen ylhäällä  ja Jyrki Sirkka alhaalla.
Toimitus tavoitti tuomareista Jyrki Sirkan ja tässä hänen kommenttinsa ennen lauantain peliä

” Oli hieno yllätys, että meidät kutsuttiin tähän peliin ja odotus tulevaa kautta kohtaan on tällä hetkellä jo suuri. Kaudesta on tulossa mielenkiintoinen ja kovatasoisempi, kuin koskaan aiemmin. Joukkueiden määrän laskiessa nousee väistämättä myös pelin taso, joka vaatii myös meiltä tuomareilta entistä enemmän, samalla tason nousu palvelee myös maajoukkuetta, joka on myös meille henkilökohtaisesti tärkeä asia. Me haluamme omalta osaltamme mahdollistaa maajoukkueen kehityksen ja teemme yhteistyötä myös maajoukkuevalmennuksen kanssa.

Itse seuraan liigaa tuomaritoiminnan ohella jatkuvasti ja uskon myös muiden tekevän samoin. Meillä on oma viestiryhmä, jossa saamme koko ajan paljon tietoa siitä, mitä tapahtuu kentillä ja joukkueissa. Meillä on omat kuntotestit ja sääntökokeet jo takana, seuraavaksi kokoonnumme Eerikkilään 2-3.9, jolloin käymme sitten asioita yhdessä läpi. Haemme tulkintoja moniin asioihin ja sitä nimenomaan, kuinka voidaan tulkita tilanteita sääntöjä noudattaen. Esim. aloituskäytäntö, maalivahtien sormille lyömiset jne.

Lauantain pelistä toivon tasaista kovaa taistelua. Pro on silmissäni viime vuotta vahvempi ja ehdottomasti Classicin kanssa mestarisuosikkeja. “

-Jyrki Sirkka, kansainvälisen tason erotuomari-

Linkki uudet linjaukset http://floorball.fi/files/6815/0244/0028/Salibandyliitto_Erotuomaritoiminta_KoulutuksellisetTeemat2017_2018.pdf

TÄLLÄ TREENIPELILLÄ HAETAAN MYÖS ASETELMIA LÄHESTYVÄÄ LIIGASTARTTIA VARTEN, LAUANTAINA 16.9 CLASSIC -SB-PRO. SILLON KAIKKI TEEVEEN ÄÄREN, KOSKA YLE TV2 LÄHETTÄÄ OTTELUN SUORANA, TAMPERE AREENALTA 16:50 ALKAEN.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA