UUTINEN | SB-PRO

25.08.2017

Otteluraportti Classic – SB-Pro

ODOTETUNLAINEN KOVAN TASON TREENIPELI – PRON KAIKKI KETJUT MAALIEN MAKUUN

24.8 Classic – SB-Pro 5-7 (1-4, 1-1, 3-2)

SB Pron tehot: Karoliina Kujala 4+0, Denisa Ratajova 0+4, Jaana Lirkki 1+0, Elina Kujala 0+1, Laura Hietamäki 0+1, Heidi Lirkki 1+0, Jenni Torkki 1+0

Syksyinen elokuun ilta ja pelipaikkana ”manselaisten” salibandyn tähtipelaajien kasvattamo eli Tampereen Tenniskeskus. Eikä ollut havaittavissa Classicin naisilla minkäänlaista mestaruuskrapulaa, päinvastoin he vaikuttavat olevan todella hyvässä kunnossa ja ehdottomasti valmiita puolustamaan mestaruutta.

 

Karoliina Kujala

Foto Juhani Järvenpää, kuvan Karoliina Kujala työsti hänelle normitehot 4+0

SB-Pro oli torstaina alkuminuuteista lähtien kaikilla osa-alueilla hiukan terävämpi ja vahvan ensimmäisen erän ansiosta pääsi viemään ottelua läpi turvallisen tuntuisessa johtoasemassa.

Classic tyytyi pari erää jarruttamaan pelin tempoa melko matalalla karvauksella ja hitailla pelin avauksilla. Kolmannessa erässä kotijoukkue innostui pelaamaan jonkin verran aktiivisemmin ja onnistuikin hiukan kaventamaan tilannetta.

Pro osoitti ottelussa olevansa tällä hetkellä pallollisessa pelissä selkeästi nopeampi ja paremmin organisoitunut joukkue, lisäksi Pro pyrki luomaan tempoa alusta asti aktiivisesti karvaten ja tämä johtikin useisiin vaarallisiin hyökkäysalueen pallonriistoihin.

PRON KAIKKI VIISIKOT MUKANA MAALINTEOSSA – YKKÖSKETJU VIIDELLÄ MAALILLA TEHOKKAIMPANA

Ykkösketju Ratajova, J.Lirkki, K.Kujala, E.Kujala ja Raatevaara silminnähden nautti yhdessä pelaamisesta, heidän yhteistyö pallon hallintapelissä ja tilanteen mukaisessa paineistamisessa toimii tällä hetkellä hienosti. Pro veti pelin läpi kolmella ehjällä viisikolla ja on erittäin positiivista, että kaikki ketjut onnistuivat maalinteossa. Kolme laadukasta viisikkoa mahdollistivat myös hyvän temmon ja pelikurin ylläpitämisen.

”Maukas ja ansaittu voitto. Classicin päänahka on ollut aina harvinaista herkkua ja ei se helpolla tälläkään kertaa irronnut. Vahva ja nöyrä yksi vastaa yksi kamppailupelaaminen pohjusti meille voiton.”

-Petri Tuominen, SB-Pro lajivalmentaja-

Tässä ottelussa Classicin Topi Tammista askarrutti pelaajien poissaolot, sairastelujen ja loukkaantumisten takia sivussa olivat ainakin Eliisa Alanko, Hanna Sipiläinen ja Jenna Ruokostenpohja. Jennan ja Hannan kohdalla on todennäköistä, että flunssa on pian selätetty ja he ovat toivottavasti mukana kokoonpanossa lauantaina joukkueiden kohdatessa uudelleen.

LAUANTAINA 26.4 KLO:16.00 K3 SPORT ARENALLA SB-PRO – CLASSIC

 

 

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa