UUTINEN | SB-PRO

22.08.2017

Classic – SB-Pro treenipeli

24.8 KLO: 19.00 TAMPEREEN TENNISKESKUS

Liiganaistemme mielenkiintoisten treenipelien sarja saa jatkoa torstaina, kun kohtaamme vieraskentällä hallitsevan mestarin. Classic hävisi kotimaan kentillä koko viime kaudella ainoastaan yhden ottelun. Vastaavia saavutuksia joukkueurheilun eri palloilulajeissa tapahtuu todella harvoin ja nostaa Classicin viime vuoden saavutuksen todella korkealle kaikilla arvoasteikoilla! Voitettuaan kaikki runkosarjan ottelut Classic teki 202 maalia 22 otteluun, mikä tarkoittaa hurjaa reilua yhdeksää maalia ottelua kohden.

Classic voitti myös SB-Pron kaikissa keskinäisissä kohtaamisissa viime kaudella, maalein 12-6, 5-4 ja Superfinaalissa 5-2. Uutta kautta käynnisteltäessä SB-Pro on edelleen Classicin ykköshaastaja ja tähän haasteeseen me tulemme parhaamme mukaan vastaamaan entistä nälkäisempinä.

CLASSIC PELIT ON MEILLE PARAS MAHDOLLINEN MITTARI TÄMÄN HETKEN TASOSTA

Nyt testataan tämän hetken asetelmia, viimeksi hävittiin ja siitä on koetettu ottaa opiksi ja olemme myös harjoitelleet hyvin. On myös mielenkiintoista nähdä, että kärsitäänkö Tampereella mestaruuskrapulasta, se kun tunnetusti ikääntymisen myötä pahenee.”

-Petri Tuominen, SB-Pro Lajivalmentaja

Juhani Järvenpään ottama kuva Superfinaalista, SB-Pro Elina Kujala

NÄILLÄ TREENIPELEILLÄ HAETAAN MYÖS ASETELMIA LÄHESTYVÄÄ LIIGASTARTTIA VARTEN, LAUANTAINA 16.9 CLASSIC -SB-PRO. SILLON KAIKKI ”TEEVEEN”ÄREN, KOSKA YLE TV2 LÄHETTÄÄ OTTELUN SUORANA, TAMPERE AREENALTA 16:50 ALKAEN.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa