UUTINEN | SB-PRO

20.08.2017

SM-SARJAPAIKKA ANSAITTU

Voitolla FB Faktorista SB Prolle paikka SM-sarjasta

Eilisten pelien jälkeen pettymys oli käsin kosketeltava joukkueen parissa, mutta hyvin nukutun yön jälkeen (kiitos OLS ja Kimmel) tappio oli unohdettu ja Kontiolahden Liikuntahallille saapui latautunut joukkue, ainoana tavoitteena ottaa se voitto ilman mitään selittelyjä.

Ensimmäinen erä pelistä oli, kuten kaksi muutakin erää, selvää Pron hallintaa ja maalilla Maria Viitala selviytyi helpolla. Voittomaalin SB Prolle teki yleisön raivokkaasti kannustaessa Erika Hakulinen. Erä päättyi lukemiin 2-0.

Erika Hakulinen

Toisessa erässä oma peli alkoi jo aueta paremmin ja tilanne kahden erän jälkeen 6-0.Kolmas erä oli jo lähinnä pelailua ja lopputulos ratkaisevasta karsintaottelusta 11-0. Näin Kontiolahdelta jatkoon PSS, OLS, TPS ja SB Pro.

SM-sarja 2017-2018

Joukkue ja taustavoimat kiittävät myös kannattajien erinomaista kannustusta läpi ottelun. Joukkue toivoo kannustusta myös läpi tulevan kauden!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa