UUTINEN | SB-PRO

19.08.2017

C-TYTTÖJEN SM-KARSINNAT

C-tyttöjen SM-karsinnat Kontiolahdella

Päivän ensimmäiseen peliin saimme vastustajaksi NST:n Lappeenrannasta. Peli alkoi vahvasti ja nopeaan tahtiin saimme kaksi maalia, jonka jälkeen Miisa Turusen johdolla NST pääsi peliin mukaan ja ensimmäisen erän jälkeen taululla olivatkin numerot 3-3.

Toisessa erässä valmennus muutti hiukan peluutusta ja peli ratkesi Pron voittaessa erän 4-0. Kolmannen erän pelailun jälkeen loppunumerot 10-3. Kunnia hyvin taistelleelle NST:n nuorelle joukkueelle.

Toisessa ottelussa OLS:n C-tyttöjä vastaan siis ratkaistiin suora SM-sarjapaikka, tasapeli riittäisi Prolle, Oulu tarvitsi voiton. Ensimmäinen erä oli vahvaa hallintaa ja lukemat 2-0 olisivat voineet olla suuremmatkin. Toisessa erässä peli jatkui edelleen Pron hallinnassa, mutta OLS kavensi ylivoimalla lukemiksi 2-1.

Kolmannenkin erän torjunnat kertoivat Pron hallinneen kokonaisuutena peliä, mutta maalit ratkaisevat ja niitä teki vain OLS, kolme kappaletta ja viimeisen tyhjiin. Silti C-tyttömme taistelivat upeasti ja vielä viimeisellä minuutilla meillä oli kaksi loistavaa paikkaa, jotka Oulun loistava maalivahti hienosti torjui. Kunnioitetaan pelin lopputulosta ja onnittelut OLS:lle suorasta SM-sarjapaikasta.

Pro jatkaa huomenna ”kuoleman pelissä” kotijoukkue FB FactorIN vieraana klo 11.30, josta voittaja ottaa paikan SM-sarjassa.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa