UUTINEN | SB-PRO

18.08.2017

ÅIF – SB-PRO

Liiganaisten otteluraportti treenipelistä ÅIF – SB-Pro

17.8 ÅIF – SB-Pro 3-5 (1-1, 0-2, 1-2)

SB-Pro tehot: Karoliina Kujala 2+1, Hanna-Mari Uimonen 1+1, Ina Leminen 0+2, Mirja Hietamäki 1+0, Jaana Lirkki 1+0, Anu Raatevaara 0+1

Juhani Järvenpään ottamia kuvia ottelusta: https://www.flickr.com/photos/salibandyliiga/

SB-Pron hallituksen hylättyä tiukan äänestyksen jälkeen valmennuspäällikön tekemä aloitteen, koskien henkselien paukuttelua, olivat Liiganaisten leijumiset jätetty pariin päivään ja yhteisiin harjoituksiin palattiin jo keskiviikkona. Reilun parin tunnin laji-/loikkatreeneistä haettiinkin uutta oikeanlaista otetta torstai-illan paikallisottelua ajatellen.

Kuva Juhani Järvenpää, ÅIF:n tapa hakea oikeaa ”tatsia” paikallispeliin.

Katsomoon näytti siltä, että SB-Pro pyrki hallitsemaan tapahtumia luomalla kovaa tempoa otteluun, aktiivisesti karvaten ja liikuttamalla palloa nopeasti. ÅIF kesti kuitenkin hyvin Pron tarjoaman paineen ja kykeni suorittamaan kovalla tasolla omaa kurinalaista pelisuunnitelmaa.

”ÅIF minimoi isot virheet fiksulla taktisella toteutuksellaan, he eivät tehneet omanpään lähdöissä helppoja virheitä, eivätkä antaneet erityisen montaa mahdollisuutta vastaiskuihin eli saimme tehdä jokaiseen maaliin täyden päivätyön”   -Matti Kaipio, SB-Pro päävalmentaja-

”Olen tyytyväinen tämän päivän tulokseen. Pro tarjosi ”Nolla kakkoseen” ja ”Nakkeihin” verraten ihan erilaisen pallollisen pelitemmon, me totuimme kuitenkin nyt selkeästi nopeampaan tempoon pelin edetessä ja erityisesti mieltä lämmitti, se että pystyttiin itsekin säännöllisesti rakentamaan maalipaikkoja.” -Jugi Kettunen, ÅIF päävalmentaja-

”Tänään meidän taisteluilmeeseen ja asenteeseen olen erityisen tyytyväinen. Fyysisesti oltiin viime viikonloppuna O2-Jyväskylän ja NST:n kanssa samalla viivalla, nyt täytyy myöntää, että oltiin pykälän verran jäljessä, mutta tehdään vielä töitä, niin eiköhän sekin vielä siitä.”

-Sami Vigren, ÅIF Lajivalmentaja-

Kuva Juhani Järvenpää. Hanna-Mari ”Hantta” Uimonen SB-Pro. Hantta  teki ottelussa keskikentällä kovasti töitä ja oli erityisen vaarallinen ylivoimapelissä tehoilla 1+1.  

Ensimmäisten treenipelien perustella voidaan sanoa, että ”Jäätelötehtaan Naiset” ovat keskittyneet oikeisiin asioihin ja joukkueen taktinen osaaminen on Liigan vaatimalla tasolla, ehkä jopa poikkeuksellisen korkealla kauden tässä vaiheessa.

Tuloksia tähän mennessä pelatuista naisten liigajoukkueiden peleistä:

11.8 Västra Mälardalen IB – SB-Pro, 4-7

12.8 Classic – KOOVEE, 1-2

12.8 ÅIF – O2 JKL, 4-2

12.8 NST -Pelicans SB, 2-3

12.8 ÅIF – Pelicans SB, 5-4

12.8 Västerås Rönnby IBK – SB-Pro, 2-5

13.8 O2 Jkl – Pelicans SB, 5-4

13.8 ÅIF – NST, 1-3

13.8 NST – O2 Jkl, 2-2

13.8 Täby FC IBK – SB Pro, 5-6

15.8 KOOVEE – TPS, 6-9

16.8 TPS – Classic, 3-5

17.8 ÅIF – SB-Pro, 3-5

https://www.pelicanssb.fi/uutiset.html?103890

Yläpuolella olevasta linkistä pääsee lukemaan 1-divisioonan joukkueen Pelicansin raportit peleistään.

SB-PRON TREENIPELIT JATKUVAT ENSI VIIKOLLA TORSTAINA 24.8 TAMPERELLA HALLITSEVAN SUOMEN MESTARIN VIERAANA JA SEURAAVA TREENIPELI KOTIKENTÄLLÄ (TOIVOTTAVASTI VIIMEISEN KERRAN EVAKOSSA) UUDELLA K3 AREENALLA PELATAAN LAUANTAINA 26.8 KLO:16.00, NIIN IKÄÄN CLASSICIA VASTAAN.

26.8 Klo:16.00 SUPERFINAALI JOUKKUEET K3 Areenan avajaisottelussa, SB-Pro –

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa