UUTINEN | SB-PRO

12.08.2017

Otteluraportti Västra Mälärdalen IBK – SB Pro

 

VAHVA ENSIMMÄINEN ERÄ JA HYVÄ ALIVOIMAPELI TAKASIVAT VOITON SB-PROLLE

11.8 Västra Mälardalen IB –  SB-Pro, 4-7 (2-4, 1-1, 1-2)

SB-Pron tehopisteille: Jaana Lirkki 2+1, Heidi Lirkki 1+1, Laura Hietamäki 0+1, Mirja Hietamäki 1+0, Hanna-Mari Uimonen 0+2, Anu Raatevaara 1+0, Karoliina Kujala 0+1, Denisa Ratajova 1+1

Hanna-Mari Uimonen 0+2

SB-PRO ALOITTI AKTIIVISELLA PELILLÄ

Pro aloitti kolmen viisikon voimin korkealla karvauksella ja saimmekin aikaan useita vaarallisia hyökkäysalueen pallonriistoja.

Vahvan ensimmäisen erän ansiosta veimme ottelua eteenpäin turvallisen tuntuisessa johtoasemassa. Toisessa ja kolmannessa erässä Pro piti kotijoukkueen maalintekopaikat minimissään tiivistämällä karvausta ja parantamalla pallonhallintapeliä turvallisemmaksi avauspelin osalta.

Erikoistilanne pelaaminen oli läpi ottelun myös kohtuullisen hyvällä tasolla, kun ainoasta ylivoimasta onnistuttiin tekemään maali (2-4 maali, tekijänä Jaana Lirkki ja syöttäjänä Hanna-Mari Uimonen).  Alivoimalla pelattiin hyvää puolustus, sekä maalivahtipeliä ja lähes yhdeksän alivoimaminuutin aikana omiin otettiin ainoastaan yksi maali.

VOIMALAITURI LAURA HIETAMÄKI KOMMENTOI OTTELUN TUNTEMUKSIA

Laura Hietamäki

Laura Hietamäki

”On mukava huomata, että onnistunut kesäharjoittelu on vienyt peruskuntoa eteenpäin siihen malliin, että nyt pelin läpivienti tuntuu helpolta ja samalla on tunne, että pystymme tekemään kentällä enemmän ja aktiivisemmin asioita.”

LAJIVALMENTAJA JARNO KIVINEN ”OTTELUSSA OLI TEKEMISEN MEININKI” 

”Normaaliin treenipeliin verrattuna voittaminen tuntui tänään erityisen hyvältä, kun kentällä nähtiin hiukan enemmän tunnetta ja jopa jonkinlaista Suomi-Ruotsi maaottelu henkeä.”

Huomenna vastus kovenee yhden sarjaportaan verran, kun kohtaamme Svenska Superliigajoukkue Rönnbyn. Pron joukkue muuttuu myös hiukan tähän otteluun, kun Elina Kujala ja Marianne Pohjonen saapuvat paikalle Västeråsiin. Maalissa pelaa edellisessä ottelussa huilivuorossa ollut Tiltu Siltanen.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA