UUTINEN | SB-PRO

10.08.2017

Otteluennakko Västra Mälardalen IB – SB Pro

Otteluennakko Västra Mälardalen IB – SB-Pro
11.8.2017 Klo:18.00 Vasahallen, Arboka

SB-Pro Liiganaiset matkustaa torstaina 10.8 Turun kautta yön yli laivalla Tukholmaan, perjantaina aamulla matka jatkuu  aamutreeneihin Västeråsiin ja illaksi suunnataan Arbokaan noin 10 000 asukkaan taajamaan, Västmanlandin lääniin.  Jossa kohdataan Allsvenskanissa pelaavan Västra Mälardalen.

Ruotsissa Allsvenskanissa on neljä lohkoa, jotka ovat jaettu maantieteellisesti: Västra, Södra, Norra ja Östra. Västra Mälardalen IB oli menneellä kaudella omassa Västra divisioonassa runkosarjan kakkonen ja näin ollen pääsi mukaan Svenska Super Liigan karsintoihin. Ruotsin Super Liigassa pelaa 14 joukkuetta joista kaksi viimeistä putoaa suoraan Allsvenskaniin. SSL nousukarsinta pelataan vain Allsvenskanin parhaiden kesken, kaksivaiheisena ja paras kolmesta systeemillä. Västra Mälardalen sai vastaan nousukarsinnoissa Södra divisioonan voittajan Jönköpingin. Jönköping oli ottelusarjassa parempi voitoin 2-1 ja nousi lopulta SSLiigaan asti, voitettuaan seuraavassa vaiheessa IBK Göteborgin.

SB-PRO LAJIVALMENTAJA PETRI TUOMINEN LUPAA AKTIIVISTA OTETTA HETI ALUSTA
”Odotan kyllä leirin alkua suurella mielenkiinnolla, on erittäin hienoa, että saatiin mukaan pitkälle reissulle paras mahdollinen ryhmä, näin ollen päästään testaamaan, millä tasolla oikeasti ketjut ja sovitut taktiikat saadaan toimimaan. Hyvin aktiivisella otteella ja korkealla karvauksella ollaan lähdössä tähän peliin.”

Vasahalleniin pieneen katsomoon on odotettavissa mukava tunnelma, sillä tämä ottelu on herättänyt keskustelua paikallisten laji-ihmisten keskuudessa ja koska Västra Mälardalenin yleisökeskiarvo oli menneellä kaudella 209, saattaa halli tulla täyteen nopeasti. Tämä keskiarvo on muuten Allsvenskanin kolmanneksi kovin lukema ja koko tämän sarjan kaikkien joukkueiden yleisökeskiarvo on noin 150 katsojaa.

Näihin pelaajiin Pron tulee ehkä kiinnittää hiukan ylimääräistä huomiota, sillä Västra Mälardalenin tehokkaimmat pelaajat löytyi menneellä kaudella koko lohkon pistepörssin sijoilta 2 ja 4.
2. Angelica Norfeld #77 (25 år) 22, 24+22=46
4. Linda Amsköld #27 (28 år) 22, 21+17=38

Linda Amsköld

Västra Mälardalen on saanut myös uuden valmennuksen eli Christian Mattsson ja Pasi Leinosen, mikä varmasti on myös kotiyleisölle hyvä syy tulla katsomaan suosikkiensa peliä.

Jäämme suurella mielenkiinnolla odottamaan tietoa ottelusta ja otteluraporttia.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA