UUTINEN | SB-PRO

09.08.2017

Otteluraportti Jokerit SB – SB Pro

JOKERIT TAISTELI RAIVOISASTI – PRON YKKÖSKETJU TOTUN TEHOKKAAANA  

Jokerit SB – SB-Pro2-9 (1-3) (0-3) (1-3). SB-Pro tehot: Heidi Lirkki 1+1, Denisa Ratajova 2+2, Karoliina Kujala 2+1, Mirja Hietamäki 2+1, Laura Hietamäki 0+1, Jaana Lirkki (kuvassa alhaalla) 2+2

SB-Pro matkusti Vantaan Latukujalle Camboon, entiselle kotikentälleen Jokereiden vieraaksi tiistaina 8.8

Tulevalla kaudella naisten 2.divisioonassa pelaava Jokerit puolusti ja taisteli raivoisasti oman maalin edustalla ja Pro teki jokaista maalia kohden hurjan määrän töitä. Nyt kun olemme Latukujalla, voimme kuvata tämän ottelun parasta pelaajaa käyttäen hiihtotermiä ”pöljä päivä”, se kuvaa parhaiten kotijoukkueen maalissa pelanneen Emmi Pölösen venymiskykyä ja hurjaa taistelua valtavan paineen antanutta vastustajaa vastaan.SB Pron Denisa ”Doli” Ratajova palasi Suomeen edellisenä päivänä, paluu ottelu oli tehokas kotona Tsekeissä ja puoli kesää Afrikassa vietetyn loman jälkeen. Koko ykkösketju Ratajova-J.Lirkki-Kujalat ja Raatevaara viimeisteli peräti kuusi maalia ja omiin ei ketju ottanut yhtään maalia.

SB-Pron Fysiikka valmentaja Juho Porola kommentoi ulkomaan vahvistuksen Denisa Ratojovan( kuvassa ylhäällä) kuntoa
”Mielenkiinnolla aina odotamme missä kunnossa urheilijamme palaa omatoimisilta jaksoilta. Dolin kohdalla olen nyt hyvin vakuuttunut Afrikan leirin toimivuudesta.” 

Jokereiden päävalmentaja Joni Toivola oli ottelun jälkeen tyytyväinen omien esitykseen
”Ihan ei nyt nähty, niin perinteistä agressiivista Jokeria, kun ollaan yleensä oltu, mutta oli meiltä muuten erittäin hyvää puolustus ja maalivahtipeliä. Numeroiden valossa onnistuttiin hyvin, Pro tulee varmasti nuijimaan jotain Liiga joukkuetta vastaan isommatkin numerot.”

SB-Pron lajivalmentaja Jarno Kivinen tyytyväinen Pron hyökkäysalueen puolustusvalmiuteen
”Alkuun annettiin mahdollisuuksia vastaiskuihin  huolimattomalla hyökkäyspään porrastuksella, mutta kaksi erää olikin sitten jo hyvällä tasolla ja olimme  valmiita pelaamaan molempiin suuntiin.”  

Seuraavaksi SB-Pro matkustaa Ruotsiin leirille ja harjoittelee yhdessä seuraavan kerran aamupäivällä perjantaina Västeråsissa, siitä matka jatkuu illaksi Arbokaan, jossa vastassa on Allsvenskanissa pelaava Västra Mälardalen IB. Vastus on Ruotsin 1.divisionan kestomenestyjä. Toimituksemme oma arviomme tämän joukkueen tasosta on, että he ovat hyvää Suomen Liigan tasoa.

Facebook tiedottaa leirin etenemisestä, nähdään siellä!

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA