UUTINEN | SB-PRO

06.08.2017

C-tytöillä vaihtelevat pelit Loisto Cupissa

C-tyttöjen pelit Loisto Cupissa Turun SB Areenalla sujuivat vaihtelevissa merkeissä.

Saldoksi jäi lopulta viidestä ottelusta vain yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota – kaikki lukemin 2-3.

Erikoisessa turnauksessa pelattiin 150 minuuttia, joista tappioasemassa oltiin vain 8:54 minuuttia. Ne olivat ikävä kyllä juuri niitä vääriä hetkiä olla tappiolla, eli enimmäkseen vain tappio-otteluiden loppuhetkiä.

Pelitapahtumiltaan otteluista ei kahta samankaltaista löytynyt: parhaiten pelit sujuivat  – kuten kaikilla muillakin joukkueilla – kuluneemmalla ykköskentällä. Siellä kohdattiin lohkopeleissä OLS1 ja SBS Wirmo, joista oltiin varsin lähellä saada täysi pistepotti. Oulu-pelistä voitto tulikin ja selvin 6-0 -lukemin. Mynämäkeläisiä vastaan oltiin ensin 2-0 ja sitten vielä 2-1 -johdossa 59 sekuntia ennen summeria, mutta niin vain johto kääntyi karvaaksi tappioksi.

Uudeksi mainostetulla kakkoskentän alustalla oli kaikilla ryhmillä vaikeuksia saada palloa liikkeelle tahmealla pinnalla. Sunnuntaina oman lisämausteensa toi vielä keskiviivalle ilmestynyt kukkula, josta pallot saivat arvoituksellisia pomppuja ja johon osa pelaajistakin kaatuili. Turnauksen avausottelussa Northern Stars käänsi ottelun itselleen, vaikka pelitapahtumat eivät tulosta välttämättä aivan kuvanneetkaan. Sekavasta pelistä ei jäänyt siis lopulta pisteitä kouraan.

Lohkon päätöspelissä sunnuntaiaamuna palattiin jälleen kakkoskentälle, jossa pisteet tasattiin Steelersin kanssa maalein 1-1. Varsin fyysisen pelin parasta antia oli toinen erä, jossa myös tehtiin  ottelun molemmat maalit.

Sijoista 5-8 aloitettiin pelit Classicia vastaan ja mahdollisuus oli vielä voitolla jatkaa turnasta ja pelata sen viidennestä sijasta. Punapaitojen peli oli kuitenkin tahdotonta ja vaikeaa. Positiivista oli Marian torjuma rankkari ja tietysti tehdyt pari maalia, mutta Classic oli selvästi innokkaampi tarjolla olleiden pisteiden perään ja ansaitsi voittonsa. Sijoituspelissä se hävisi lopulta Northern Starsille, eli ne olivat sijoilla 5-6, kun SB-Pron sijoitukseksi jäi  sijat 7-8 yhdessä OLS2:n kanssa.

OLS1 voitti SB Heinolan 2-0 ja vei yhdeksännen sijan.

Molemmat mitalipelit päättyivät 3-1, kun Wirmo kaatoi finaalissa PSS:n ja EräViikingit pronssiottelussa Steelersin.

Urheilun kiistaton suolahan on jossittelu – jos Wirmoa vastaan olisi pystytty pelaamaan fiksusti myös se viimeinen minuutti, olisi SB-Pro ollut Wirmon tilalla välierissä… Pienestä siis oli kiinni, mutta eittämättä turnausvoitto meni oikeaan osoitteeseen ja onnittelut Wirmolle!

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa