UUTINEN | SB-PRO

05.08.2017

SB Pro Jokereiden naisten joukkueen vieraaksi

Otteluennakko Jokerit SB – SB Pro

 

Denisa Superfinaalin tunnelmissa, Kuva; SSBL Anssi Koskinen

SB Pro jatkaa harjoitusottelujaan Jokereiden vieraana Cambossa 8.8 klo klo 19.10.

Jokerit SB:n naisten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella naisten 2.divisioonassa sekä osallistuu Teho Sport Suomen Cupiin. Joukkue on noussut ilman tappioita kahdessa vuodessa nykyiselle sarjatasolle ja tavoite on jatkaa nousua ylöspäin.

Tavoitin Joni Toivolan vastaamaan kysymyksiin golfmailan varresta Talmasta ja seuraavassa Joni ajatukset ennen harjoituspeliä.

Joni Toivola, vastaat Jokereiden salibandytoiminnasta ja samalla on myös naisten valmentaja, mitkä ovat suunnitelmat  joukkueen kanssa?

Olemme pelanneet ilman tappioita sarjassa kaksi kautta ja tavoite meillä on nousta 1. divisioonaan ja jatkossa myös Liigaan saakka. Meillä on hyvä sekoitus kokemusta ja nuorekasta voimaa joukkueessa, myös pelaajien halu on mennä ylöspäin, joten kaikki tekemisemme tähtää nousuun.

Teillä on todellakin mukana myös muutama hyvin menestynyt pelaaja, vieläkö heillä riittää halua nousta jopa liigatasolle?

Kyllä riittää, sekä Riikka Toivola että Nea Suominen kokeneemmista ovat  monille tuttuja vuosien varrelta, kuitenkin molemmat  ovat edelleen huippukunnossa ja valmiit tekemään töitä joukkueen kanssa nousu mielessä.

Kuinka joukkue on muuttunut edelliskaudesta?

Meillä on hyvin säilynyt runko ja nyt meille on tullut 5 uutta pelaajaa EräViikingeistä, minkä jälkeen meillä on 20+2 pelaajan joukkue valmis. Pieniä muutoksia on tietysti vielä mahdollisyys tapahtua.

Entä tuleva peli SB Pron liigajoukkuetta vastaan, millä mielin otteluun?

Lähdetään pelaamaan todella rohkeasti ja käytetään meidän vahvuuksia hyväksemme. Kovaa liikettä ja aktiivista peliä. Tulostavoitetta pelille ei ole, mutta mahdollisimman tiukka peli numerollisesti ja olemme tyytyväisiä. Meidän pitää olla rohkeita, vaikka vastassa on yksi Suomen parhaista joukkueista.

Pro valmistautuu tällä ottelulla Ruotsin pelileiriä varten. Matti Kaipion mietteet ennen peliä.

Ruotsin leirillä vastustajat ovat maailman eliittiä, olemme harjoitelleet hyvin ja sen lisäksi on hyvä keskittyä peliasioihin ja hakea pelituntumaa ennen heidän kohtaamista.”

Tsekki pelaaja Ratajovaa saapuu myös sopivasti Suomeen, näin ollen saamme kasattua tähän peliin parhaan mahdollisen ryhmä.

Jokerit pelaa heille tyypilliseen tapaan aktiivista ja hyvin yrittelijästä salibandyä, näin ollen me taasen pääsemme treenaamaan  omaa avauspeliä heidän korkeaa prässikarvausta vastaan. 

Näin siis kommentoi Matti Kaipio ja odotettavissa mielenkiintoinen kahden eri sarjatasolla pelaavan joukkueen tasonmittaus. Ennakkokommenteista päätelleen kumpikin panostaa otteluun, eikä mietitä joukkueiden sarjatasoja, näemme siis kahden liikkuvan ja taistelevan joukkueen pelin Cambossa ensi viikon tiistaina.

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa