UUTINEN | SB-PRO

04.08.2017

Valmennuspäällikön ajatukset uuden kauden alla

SB-PRO VALMENNUSPÄÄLLIKKÖN MIETTEITÄ

 

Salibandy on laji, jota voidaan harjoittaa ja pelata monella eri tasolla. Näin on myös meillä SB Pro:ssa. Ylpeänä seurastamme voin sanoa, että meillä on toimintaa tarjolla laidasta laitaan.

Tärkeintä on, että me tarjoamme isolle ryhmälle mukavan ja hauskan mahdollisuuden harrastaa, hienon lajin ja hyvien kavereiden kanssa. Salibandyjoukkueessa oleminen on yhteisöllisyyttä, mikä on aina kiehtovaa sekä kasvattavaa ja tavoitteena tulee olla nimenomaan löytää liikunnan iloa ja onnistumisia yhdessä tekemisen kautta.

Meidän tulee tulevaisuudessakin vaalia SB Pron valmennusperinteitä, jossa seuran ja valmentajien tehtävä on antaa kaikille mahdollisuus hankkia perustaidot, riittävä kunto ja säännöllisyys tulevaisuutta varten sekä joukkueurheilijana että yksilönä omaa uraa ajatellen. Näitä taitoja voidaan käyttää hyväksi lajin parissa ja tai työelämässä myöhemmin.

 

Meidän pitää ehdottomasti myös pyrkiä tarjoamaan kaikille omaa tasoa olevia harjoituksia ja pelejä. Osalle riittää harrastaminen ja osa taas haluaa edetä urallaan lajinsa huipulle, meidän tehtävä on antaa mahdollisuus kaikille pelata hienoa lajia. Seuramme valmentajat ovat onnistuneet vuosien varrella tässä asiassa erityisen hyvin, sillä iso määrä seuran pelaajia pelaa monissa joukkueissa Miesten- ja Naisten Liigassa, myös maajoukkueissa on nähty SB Pron kasvatteja.

Floorball Academy on myös vahvasti osa meitä, kyseessä on Salibandyliiton ja Eerikkilän urheiluopiston tarjoama ohjelma, jolla kehitetään pelaajia, valmentajia ja seuroja. Me halusimme ehdottomasti pysyä kehityksessä mukana ja olla vaikuttamassa kehitykseen. Keväällä saimmekin mukaan sekä C-tyttöjen että D-tyttöjen joukkueet mukaan FBA-toimintaa kaudeksi 2017-2018.

On hienoa, kun vihdoinkin saamme ”oman” kaikki liigakriteerit täyttävän hallin Nurmijärvelle Arkadianlukion yhteyteen.  Uusi halli tulee auttamaan meitä myös salivuorojen suhteen ja nyt saamme riittävästi vuoroja kaikille halukkaille!! HIENOA JES JES!!! Jatkossa on myös mahdollisuus saada ainakin tilojen puolesta oma Urheilulukio Arkadian yhteyteen.

Haluamme perustaa myös mahdollisimman moneen kouluun Salibandy kerhot, jotka toimisivat syyskuusta huhtikuun loppuun, klo 14-17 välille.  Ne koulut, jotka kiinnostuneita ja teillä on tilaa jonain iltapäivänä, yhteys Harry Virtaseen 0500-588924. Ohjaajaksi halukkaat yhteys samaan henkilöön, koulutus annetaan SB-PRON toimesta.

Muistakaa Salibandy, joka on mukava harrastus ja jota on kiva harrastaa pilke silmäkulmassa hyvien kavereiden kanssa. Kun harjoitellaan, teemme sen muita kunnioittaen ja annetaan kaikille työrauha. Vanhemmille, iso kiitos kun jaksatte Kuljettaa, Kannustaa ja Kustantaa.

Kyllä se on sen arvoista, KIITOS pelaajien ja seuran puolesta.

 

HYVÄÄ ELOKUUTA KAIKILLE  2017

 

Harry Virtanen, SB-Pro Valmennuspäällikkö

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa