UUTINEN | SB-PRO

19.07.2017

C-tyttöjen HoviRuoka-turnaus pelataan 9.9.

C-tytöt järjestävät jälleen HoviRuoka-kutsuturnauksen Askola Areenalla ja pelipäivänä on lauantai 9.9.

Vuonna 2015 joukkue kävi voittamassa silloin vielä Light Ironin emännöimän turnauksen. Viime vuonna turnaus järjestettiin ensimmäistä kertaa SB-Pron nimissä ja voittajaksi selvisi rl-kisan jälkeen Steelers ennen Tikkurilan Tiikereitä. SB-Pro voitti pronssiottelussa Classicin, viidenneksi sijoittui Northern Stars.

Tänä vuonna mukana ovat mestaruuttaan puolustava Steelers, PSS, Classic ja Blackbirds. Joukkueet pelaavat viime vuoden tapaan ensin kaikki toisiaan vastaan alkusarjan, jonka jälkeen kärkinelikko ratkaisee lopullisen turnausjärjestyksen pronssi- ja loppuotteluissa.

Turnaus toimii jälleen erinomaisena valmistautumisena tulevaan sarjakauteen. Sama viisikko pelaa myös seuraavana viikonloppuna Hämeenlinnassa HämeCupissa, jossa C-tyttöjen Kilpasarjassa ovat mukana lisäksi Josba, LosB ja SB Vantaa.

 

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA