UUTINEN | SB-PRO

22.06.2017

Heidi Lirkki vahvistamaan Liiganaisia

Liiganaisten joukkue vahvistuu kun viimekausina NST:tä edustanut Heidi Lirkki on tehnyt ensikautta koskevan pelaajasopimuksen SB-Pron kanssa. Heidi palaa pääkaupunkiseudulle kolmen Lappeenrannassa vietetyn vuoden jälkeen.

Heidi on kokenut ja menestynyt pelaaja naisten salibandyliigassa, jossa hän on pelannut runkosarjassa 103 ottelua tehoilla 38+35. Playoff –otteluita on kertynyt 25, joissa Heidi on saavuttanut tehot 5+4. Heidi on saavuttanut naistenliigassa kultaa kaudella 2015-2016 (ensimmäinen Superfinaali) ja pronssia kautta aiemmin pelatessaan Lappeenrannan NST:ssä. Lisäksi hän on maajoukkueessa voittanut U19 nuorten MM-pronssia vuonna 2008 ja opiskelijoiden Maailmanmestaruuden vuonna 2016.

Päävalmentaja Matti Kaipion ajatuksia uudesta pelaajasta
”Hän on taitava ja älykäs pelaaja, pelikäsityksen ansiosta hän nostaa koko viisikon pelinopeuden tasoa. On varmaankin sanomattakin selvää, että Heidi on meille merkittävä vahvistus. Ensimmäisissä treeneissä ja treenipeleissä olemme kokeilleet sopivuutta Hietamäen siskosten sentterinä ja toistaiseksi on näyttänyt lupaavalta.”

Miten Heidi olet viihtynyt uudessa seurassa?
”Kivaa on ollut ja joukkue on ottanut minut hyvin vastaan! Harjoitukset ovat olleet rankkoja ja intensiivisiä, mutta uusi rytmi alkaa pikku hiljaa löytyä. Pelitapaa koskevat asiat ovat myös työn alla, kun eroavat hieman aiemmista mihin olen tottunut. Nyt treenataan vielä muutama viikko ennen omt-jaksoa ja ollaan iskussa, kun lähdetään Ruotsiin leirille ennen kauden alkua. Odotan innolla tulevaa kautta ja tiukkoja pelejä!”

Heidi nähdään tositoimissa Pron paidassa harjoitusottelussa 4.7. Pelicans SB:tä vastaan.

Liiganaisissa onkin ensi kertaa mielenkiintoinen tilanne, kun joukkueessa on Heidin joukkueeseen liittymisen jälkeen yhteensä neljä siskosparia, sillä Heidin sisko Jaana Lirkki pelaa myös joukkueessa. Heidän lisäkseen joukkueessa on tietenkin seuran ikonisiskokset Elina ja Karoliina Kujala, Mirja ja Laura Hietamäki sekä tälle kauteen joukkueeseen saapuneet Marianne ja Marjut Kinnunen.

SB-Pro toivottaa Heidin tervetulleeksi seuraan ja toivottaa samalla kaikille salibandyn ystäville oikein hyvää Juhannusta!

Heidi ja Jaana muun joukkueen ohella loikkatreeneissä

-RO-

MUKANA TOIMINTAA TUKEMASSA

XXL Seurakauppa